HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-17
Címlap / Ajánló / Petíció a fóti gyerekekért

Petíció a fóti gyerekekért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-17

Megosztjuk veletek ezt a felhívást, aki egyetért, írja alá!  

 
A tervek szerint bezárják a fóti gyermekotthont, az ott élő sérült, beteg gyerekeket korszerűtlen mamutintézményekbe szórják szét, a nevelőket szélnek eresztik. Nem hagyhatjuk ezt!

A kormány 2019 első felében meg akarja szüntetni a fóti gyermekotthont, az ott élő speciális és különleges szükségletű (azaz többek között halmozottan sérült vagy pszichiátriai betegségekkel küzdő) gyermekeket több intézményben szórná szét az országban. A fóti központ bezárásának kormányzati indoklása az, hogy a gyerekeket “kitagolják”, családias otthonokba kerülnek, de a kiválasztott zalaegereszegi, karcagi, aszódi, budapesti intézményekben a fóti otthonnál rosszabb körülmények várják őket.

Ráadásul elszakadnának egymástól, nevelőiktől, megszokott környezetüktől. A jelek szerint a tervezett intézkedés sokkal inkább a fóti Károlyi István Gyermekközpontnak helyet adó terület, és az azon fekvő kastély hasznosításáról szól. Azok a gyerekek veszíthetik el otthonukat, akik a leginkább biztonságra vágynak, akik a legnagyobb figyelemre, gondoskodásra szorulnak. Írd alá petíciónkat, ha te is úgy gondolod, hogy az államnak nem szabad rontania a rá bízott legnehezebb sorsú gyerekek helyzetén!

Egyetértek, aláírom a petíciót!Indokolt a nagy intézmények megszüntetése, az, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeket nevelőszülőknél helyezzék el. Még inkább üdvös lenne, ha az állam abban segítene, hogy ezek a gyerekek a családjukban maradhassanak. A tervezett lépés, a fóti gyermekotthon bezárása esetén azonban nem ezért történik. Az előkészítetlen döntés beláthatatlan következményekkel járhat ezeknek a nehéz sorsú gyerekeknek az életében. Ne hagyjuk ezt!

Tarts velünk a küzdelemben!

Üdvözlettel,
Kertész Anna kommunikációs vezető és Papp Dóra kampányigazgató

 


 
 
[ 476 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x