HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26
Címlap / Ajánló / Zöld utat kapott a Jólétre Nevelés

Zöld utat kapott a Jólétre Nevelés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26

Bejegyezték az egyesületet, mostantól hivatalosan is dolgozhatnak.  

 
Az Egri Törvényszék bejegyzete a Jólétre Nevelés Egyesületet, amely
immár hivatalosan is a családok jólétéért és megrögzött nevelési szemléletük megváltoztatásáért száll síkra.

Az egyesület a joletreneveles.hu oldalon és több közösségimédia-felületen ad ehhez tanácsokat, ötleteket, illetve kínál termékeket, segédanyagokat. Az egyesület tagjai civilben vállalkozó édesanyák, akik tenni akarnak az emberek jólétéért.

Fél évvel ezelőtt Himer Csilla pénzpedagógus azzal keresett meg jó pár vállalkozó édesanyát, hogy csatlakozzanak a Jólét projektjéhez. A hamarosan mozgalommá fejlődött vállalkozás víziója az volt, hogy megváltoztassa a családok nevelési szemléletét. Kezdeményezése annyira sikeres lett, hogy a projekt a napokban ünnepelhette egyesületté válását.

A Jólétre Nevelés Egyesület célja a gyermekek nevelésében otthoni és intézményes keretek között résztvevő felnőttek (szülők, pedagógusok, bölcsődei dolgozók, gondviselők) szemléletváltásának elősegítése. Mindezt annak érdekében, hogy a gyermekek kiegyensúlyozott és harmonikus, a 21. század követelményeinek megfelelni képes – pénzközpontú gondolkodás nélküli – felnőttekké váljanak.Himer Csilla, a Jólétre Nevelés Egyesület elnöke: „Bár most már hivatalosan egyesületnek neveznek bennünket, mozgalom vagyunk. Mozgalom, amely mozgósítani és szemléletet változtatni akar. Azt szeretnénk, hogy mindenki megtanulja, a jólét nem egyenlő az anyagi javak felhalmozásával és birtoklásával. Sokkal inkább azt jelenti, hogy a rendelkezésre állókból hozzuk ki a legtöbbet, legyen szó pénzről, kapcsolatokról, egészségről, önbizalomról, megjelenésről vagy bármilyen más, az életünk minőségét befolyásoló területről. Mert élni jó – akármilyen körülmények között is élünk most éppen. Hát élvezzük ki, amennyire csak lehet!”

Az egyesület honlapja és több közösségimédia-felülete 9 nevelési területen ad ehhez tanácsokat, ötleteket, illetve kínál termékeket, amelyek elősegítik céljaik elérését. „Nem kergetünk vattacukros álmokat arról, hogy éhezésben, nyomorban, szegénységben is meg kell találni a jó dolgokat – folytatja Himer Csilla. – Azt támogatjuk, hogy legyenek motiváló céljaink, amelyekért hajlandók vagyunk szívvel-lélekkel dolgozni. Néha pedig álljunk meg, szusszanjunk egy jóízűt, és örüljünk annak, amit már elértünk! Mert ez jó, mert erre érdemes büszkének lenni. Ezt a szemléletet szeretnénk minden gyermek és felnőtt sajátjává tenni, és ezzel élhetővé, örömtelivé varázsolni az életét.”

Az egyesület tagjai civilben mind vállalkozó édesanyák, akik tenni akarnak az emberek jólétéért. Meg akarják mozgatni a magyar lakosságot, a szülőket, nagyszülőket, nagynéniket, nagybácsikat, keresztszülőket, pedagógusokat és persze a gyerekeket. Szelíd földindulást akarnak hozni a családok életébe, hogy mindenki megtapasztalhassa a jól(l)ét valódi jelentését.

A Jólétre Nevelés Egyesület elnöke Himer Csilla Pénzpedagógus, pénzügyi coach, kisvállalkozások kreatív kontrollere. Elnökhelyettesei dr. d’Elhougne Viktória szövegíró, nyelvtanár, a davidavan blog írója; valamint Molnár-Fallmann Szabina főállású anya. Az egyesület kommunikációs vezetője Máté Brigitta szövegíró, lektor, marketingstratéga, pénzügyi vezetője Klucsik-Lengyel Orsolya Noémi lakberendező, designer. Az egyesület jelenleg 44 aktív tagot számlál, de folyamatosan várják a csatlakozni vágyókat. Jelentkezni az egyesület Facebook- illetve Instagram-oldalán, vagy közvetlenül a tagok megkeresésével lehet. 


Rendezvénynaptár 
 
[ 289 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x