Csak azt kívánom, hogy ne drogozzon többé az anyukám!
Címlap / Ajánló / Csak azt kívánom, hogy ne drogozzon többé az anyukám!

>

Csak azt kívánom, hogy ne drogozzon többé az anyukám!

Forrás: HarmoNet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Tartalmas pogramokkal és a Drogmentes kapitány esküjével a Deák térről indult, immár tizennnyolcadszor, Magyarország legnagyobb drogprevenciós sporteseménye. A futók idén is körbefutják az egész országot, és gyerekek ezreinek mondják el az igazságot a drogokról.  

 

 A legsokkolóbb történet? Talán azé a kislányé, aki odasomfordált hozzánk egy eldugott borsodi kis faluban az eskü után. Megfogta egyik társunk kezét, hozzábújt, és azt mondta: - Csak azt kívánom, hogy ne drogozzon többé az anyukám! - meséli az egyik önkéntes, aki évek óta lefutja a több, mint 40 napig tartó Drogmentes Maratont. 

Ez a kislány is letette - többezer társával együtt - a Drogmentes Kapitány esküt, amelyben megfogadta, hogy nem fog drogozni. Ő minden nap szenvedett a drog hatásától, és akkor, ott, nagyon komolyan is gondolta, hogy van lehetőség a drogoktól mentes életre. (ITT olvashatsz többet erről az esküről >>) 

A gyerekeknek, pláne ahol kilátástalanság és nyomor van, szükségük van arra, hogy hallhassák az igazságot a drogokról, és arra is, hogy képessé tegyék őket nemet mondani. 


(Fotó: Drogmentes Magyarországért Maraton) 

A futók maguk is fiatalok,
van köztük egyetemista, dolgozó, de általános iskolás is. Mindannyian kiváló teljesítményt nyújtanak azért, hogy több mint egy teljes hónapot egy jótékony ügynek szentejlenek.  Előrehozott vizsgák, megtakarítások, áldozatos munka van mögöttük. A Drogmentes Magyarországért mozgalom összekovácsolja a csapatot, és évről évre visszatérnek az aktivisták, hogy együtt fussanak. 

A futás állomásait a Facebookon követhetjük. Aki szeretné, hogy iskolájuk bekapcsolódjon a programba, az útvonalat figyelve kapcsolódhat a Drogmentes Maraton programjaihoz, sőt a kapcsolódó iskolákba járó gyerekek futhatnak is a maratonistákkal. Minden iskolában tájékoztató anyagokat, felvilágosító előadást tartanak és közösen teszik le az esküt. 
 
 
[ 1375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x