Van titka a boldog házasságnak?
Címlap / Ajánló / Van titka a boldog házasságnak?

>

Van titka a boldog házasságnak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kutatások is megállapították, hogy a szerelem elmúlik az együtt töltött évek alatt, és ha jól csináljuk, akkor tiszteletté és szeretetté alakul át az idők során. Ahhoz viszont nem kell tudósnak lennünk, hogy ezért nap, mint nap tenni kell.  

Jó esetben szerelmesen házasodunk, de a boldogító igen kimondása után nagyon gyorsan jönnek a szürke hétköznapok. Ilyenkor könnyen elfelejtjük, hogy kapcsolatunkkal továbbra is foglalkoznunk kell, hogy ne aludjon ki az a bizonyos tűz, és ehhez mind a két félre szükség van!

Nagyon sokan keresték már, és keresik is a legjobb receptjét a boldog házasságnak, de amiben mindenki egyetért, hogy a legfontosabb az odafigyelés és a törődés. Sosem szabad elfelejteni, hogy legyünk hálásak a másiknak, mert jóban-rosszban mellettünk van és támogat minket. Minden kapcsolatban vannak viták és mélypontok, de ha tiszteletben tartjuk egymás véleményét – még akkor is, ha az különbözik a másikétól – további veszekedéstől kíméljük meg nem csak magunkat, de a házasságunkat is. Ne akarjuk legyőzni egymást, keressük meg inkább a mind a két fél számára ideális megoldást. Lehet, hogy sokan közhelynek tartják a tiszteletet, de ha megkérdezzük a 10, 20, akár 30 éve boldog házasságban élő embereket, valószínűleg a legtöbben ezt fogják mondani. Továbbá nagyon fontos, hogy időről időre képesek legyünk partnerünket meglepni, teljesíteni a vágyait.

Zsanett és Gábor, AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódjának hoteltesztelői is szintén ezeket a nézeteket vallják, és ők is elkövetnek mindent azért, hogy boldognak lássák a másikat. A múlt heti adásban betekintést engedtek a nézőknek az első házassági évfordulójuk megünneplésébe.

Zsanették 6 éve ismerkedtek meg Gábor előszülinapi buliján. A férfinak azonnal szimpatikus volt a lány, de nem kapkodta el az ismerkedést. 2 éve egy romantikus helyen, Görögországban kérte meg a lány kezét és egy éve meg is tartották az esküvőt. A szerelem most is pont úgy lángol közöttük, mint az elején, de ezért mindent meg is tesznek. Nem történt ez másként az első házassági évfordulójukon sem, minden percben próbáltak egymás kedvére tenni, emlékezetessé tenni ezt a hétvégét.  Ha lemaradtál volna a műsorról, de kíváncsi vagy a Gábor évfordulós meglepetésére és az általuk tesztelt két alföldi szállodára, akkor nézd vissza az RTL Most!-on AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását, hogy le tudd adni szavazatodat minél előbb. 

 

Az Alföld régióban folytatódik AZ ÉV HOTELE, Magyarország egyetlen televíziós hotlversenye

Csipkerózsa Park Hotel****

A négycsillagos szálloda egy romantikus erdő közepén várja vendégeit, azokat, akik a nyugalmat, kényelmet és a kikapcsolódást keresik. A létesítmény a forgalomtól távol, egy parkba ágyazva, virágoskertek, kis tavak, sétáló utak övezte természetes tisztás belsejében várja a pihenni vágyókat. A vendégeknek a nem kell lemondania a komfortról annak ellenére, hogy a forgalmas helyektől távol esik a szálloda. A hotel és a rezidenciák négy csillagos szinten kínálja szolgáltatásait a vendégeknek. A különböző szobatípusokon túl, otthonos étterem, egy eredeti bár, szabadidős tevékenységek, mint a beltéri golf-, vagy repülőgép szimulátor, spa-részleg, kültéri medence, és minden évszakban használható teniszpálya várja az idelátogatókat. További részletek: ITT

 
 
Komló Hotel****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő KOMLÓ HOTEL GYULA**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége. További részletek: ITT

 
Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Most vasárnap összefoglaló adást láthattok a június HÓNAP HOTELE címért versenybe szálló, 4 alföldi hotelről.

 Az ÉV HOTELE című műsor első összefoglaló adását most vasárnap 12:10-kor nézhetitek meg az RTL Klub műsorán. Éry-Kovács Zsanna és tesztelői befejezték az Alföld régió felfedezését, ahol négy szállodát teszteltek le. Jártak a szentesi Open Hotelben****, a ruzsai Homoki Lodge - Glamping Groundban, felfedezték a csólyospálosi Csipkerózsa Park Hotelt**** és lazítottak a gyulai Komló Hotelben*** is.
    
Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 
 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x