Szombat délután újra Budapest Pride!
Címlap / Ajánló / Szombat délután újra Budapest Pride!

>

Szombat délután újra Budapest Pride!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Van egy közös a történetünkben - ez az idei felvonulás szlogenje. Hogy miért? Akkor is érdemes elolvasnod, ha nem tervezed, hogy részt veszel az eseményen. Plusz: gyakorlati infók a Budapest Pride 2019-ről, útvonallal, letölthető térképpel.  

"Van egy közös a történetünkben. A családunk, az iskolánk, a munkahelyünk, a lakóközösségünk, a falunk, a városunk, az országunk, a hobbink, a kedvenc filmünk, a sport, amit űzünk, a közösségeink azok, melyek biztonságot, állandóságot, barátságokat, szórakozást, fejlődést jelentenek számunkra. Segítenek nekünk eligazodni a világban, általuk határozzuk meg magunkat és velük, a közösség tagjaival érezzük igazán, hogy nem vagyunk egyedül."

A Budapest Pride is ezt jelenti sokak számára, és nem csak az LMBTQ emberek számára. Manapság az élet minden területén azon van a hangsúly, hogy ki-miben és mennyivel jobb, vagy rosszabb a másiknál, hogy észre sem vesszük értékeit. És ez túlmutat az LMBTQ közösségen, hiszen a különféle csoportok is összefonódnak más tulajdonságok, élethelyzetek, érdeklődési körök, vagy bármi egyéb mentén. A 2019-es fesztivál és felvonulás szóljon arról, hogy a különbségek helyett keressük egymásban a hasonlóságot, a közös pontokat, mert csak ezek által fogunk sikeres, boldog közösséget alkotni.



Találkozzunk 2019. július 6-án, szombaton délután, vonuljunk fel a közösségért! 

"Gyere velünk, és mutassuk meg, hogy továbbra sem adjuk fel! Adjuk tudtára a világnak, hogy a beletörődés helyett a cselekvést választjuk, és adjuk tudtára azoknak, akik félelemben, magányosan élnek, hogy nincsenek egyedül. Mi itt vagyunk velük, és hangot adunk mindenkinek, aki igazságos, sokszínű, elfogadó világot szeretne."


A szervezők várnak mindenkit, aki egyetért a fenti célokkal és értékekkel, legyen az LMBTQ közösség tagja vagy támogatója, mindenki részvétele számít, mindenki jelenléte fontos!

A 2019-es Budapest Pride Felvonulás a Kossuth térről indul és a Március 15. térre érkezik. A gyülekező 15 órától, ekkortól körül lehet nézni a civil faluban, lesznek beszédek, csókflashmob, zenével, tánc. A menet 16:00-kor indul a Falk Miksa utca felé.

Útvonal: Kossuth Lajos tér - Falk Miksa utca - Markó utca - Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila utca - Széchenyi István tér - Apáczai Csere János utca - Március 15. tér. Térképet innét tudsz letölteni! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x