Hotelteszt az Alföldön - Melyik a régió legjobb szállodája...
hirdetés
Címlap / Ajánló / Hotelteszt az Alföldön - Melyik a régió legjobb szállodája 2019-ben?

>

Hotelteszt az Alföldön - Melyik a régió legjobb szállodája 2019-ben?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás első régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Ami azt jelenti, hogy szavazók ezen a héten egy szállodát bejuttatnak az év végi fiáléba.  


Rendezvénynaptár

Az alföldi régióban bemutatott szállodákra ezen a héten lehet utoljára szavazni a műsor hivatalos oldalán. A legtöbb szavazatot gyűjtő szálloda pedig bejut a döntőbe, ahol harca szállhat AZ ÉV HOTELE címért és annak rangos díjáért.

 

Mi kell ahhoz, hogy az adott szálloda elnyerje Magyarország alföldi régiójának legjobbja címét? 

 

Az RTL Klub-on futó televíziós műsor, AZ ÉV HOTELE hét hazai régióban, összesen 40 szállodát mutat be ebben az évben. A nyarat Éry-Kovács Zsanna műsorvezető, és a tesztelők az alföldi régió négy hotelében kezdték meg. Ezekre a szállodákra a jól ismert metódus szerint, a nézők szavazhattak minden egyes epizód végén. Múlt hét vasárnap pedig a műsor készítői egy összefoglaló adásban mutatták be a régióban indult szállodák legjobb pillanatait. A szállodák a korábban szerzett szavazataikat megtarthatták, de ez nem jelenti azt, hogy az eddig legjobban teljesítő szálloda lesz majd a nyertes. Most még lehet az álláson változtatni, hiszen a szavazás újra elindult. Voksolni vasárnap délig a műsor oldalán lehet. Nem tudod még mindig, hogy melyik hotelnek ajándékozd az utolsó voksodat? Akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on, hogy biztos legyél a dolgodban.

 

Döntsd el Te, hogy a négy alföldi hotel közül melyik legyen A HÓNAP HOTELE!

 

 

Open Hotel****

Szentes első számú négycsillagos hotele egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, mely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, mind a wellnessező, mind pedig az aktív kirándulóknak jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri úszó és gyerekmedencéje, aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán vagy kerékpározás a városban. Mindezek bérlésében és a különböző program lehetőségekben a szálloda recepcióján adnak tájékoztatást. A hotel éttermében bőséges és változatos svédasztal, minőségi bor-, és széles italválaszték áll rendelkezésre. A szállodában a hagyományos magyaros ételek mellett izgalmas és újszerű kreációkat is érdemes megkóstolni.

További részletek: ITT

 
 
 
Homoki Lodge - Glamping Ground

A lodge Budapesttől délre, az Alföldön, a Duna és a Tisza közi alacsony fekvésű homokos medencében, Ruzsától 7 km-re található. A civilizációtól elzárt birtokot erdők, rétek, tanyák, gabona-, és szántóföldek ölelik körbe. A terület körül gyakran látni vaddisznót, szarvast, őzt, rókát és mezei nyulat. A hely fő profilja a lovas üdülések. Az osztrák házaspár tulajdonában lévő birtok legfőbb küldetése, hogy az ideérkező vendég megismerje a magyarok évezreden átívelő történelmét, mind a gasztronómián, mind pedig a szálláshelyen keresztül. Egyrészt a konyha az ősi hun-magyar és az Osztrák-Magyar Monarchia gasztronómiai kultúráját ötvözi, másrészt különböző típusú épületekből álló szálláshelyen akár még háromszintes jurtákban is aludhattok, pont úgy ahogy honfoglaló őseink, némi luxus körülménnyel fűszerezve.

További részletek: ITT

 
 
Csipkerózsa Parkhotel****

A négycsillagos szálloda egy romantikus erdő közepén várja vendégeit, azokat, akik a nyugalmat, kényelmet és a kikapcsolódást keresik. A létesítmény a forgalomtól távol, egy parkba ágyazva, virágoskertek, kis tavak, sétáló utak övezte természetes tisztás belsejében várja a pihenni vágyókat. A vendégeknek a nem kell lemondania a komfortról annak ellenére, hogy a forgalmas helyektől távol esik a szálloda. A hotel és a rezidenciák négy csillagos szinten kínálja szolgáltatásait a vendégeknek. A különböző szobatípusokon túl, otthonos étterem, egy eredeti bár, szabadidős tevékenységek, mint a beltéri golf-, vagy repülőgép szimulátor, spa-részleg, kültéri medence, és minden évszakban használható teniszpálya várja az idelátogatókat. 

További részletek: ITT

 
 
Komló Hotel****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő KOMLÓ HOTEL GYULA**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége.

 

További részletek: ITT

 

 
 
 
Vasárnap már az Észak-Dunántúlon folytatódik a verseny
 

Júliusban az észak-dunántúli régióban folytatódik a szállodák bemutatása. Éry-Kovács Zsanna és hoteltesztelő segítői hat szállodába utaznak el, hogy mindent kipróbáljanak, illetve felfedezzék az adott szálláshely környékét.  

 

Most vasárnap először a régió két izgalmas településére Bükre majd Sümegre látogat a műsor. Először Edina és Csaba a Hotel Piroska**** névre keresztelt szállodát próbálja ki, majd a turisták egyik közkedvelt városát, Sümeget veszik célba, ahol mindent kipróbálnak a Hotel Kapitány Wellness superior****-ban. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szállodái, akkor semmiképp se hagyd ki az adást most vasárnap 12:05-kor az RTL Klub-on.

 

 

 Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 
 
 
  
 
[ 629 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x