IVÁL, avagy fesztelenül meztelenül!
Címlap / Ajánló / IVÁL, avagy fesztelenül meztelenül!

>

IVÁL, avagy fesztelenül meztelenül!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Augusztus elején megnyitja kapuját az ország első naturista és vegetáriánus fesztiválja, a FESZTelen fesztIVÁL.  

2019.08.01-04. között a Szigetmonostori Naturista Parkban kerül megrendezésre az IVÁL, melyre várunk minden érdeklődőt, aki idén rendhagyóbb módját választaná a fesztiválozásnak. A rendezvény központi témája az önismeret, az előadásokkal olyan témákat érintenek, amik támogatják ismereteink szélesedését, melyek irányokat mutatnak, lehetőséget kínálva arra, hogy a megszokottól eltérő oldalról is rálássunk önmagunkra és a környezetünkre.


Íme Balatoni Brigitta (a fesztivál szellemi vezetője) üzenete:

A rendezvény egyik célja, hogy teret biztosítson azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt az életformát, azonban eddig még nem találtak ehhez biztonságos teret, illetve közeget. A fizikai test lecsupaszításával, felfedésével, azzal, hogy azt a maga természetességében viseled a lelked is kinyílik és nyitottabbá válik. Spontán módon lélek szintjén is egy natur, valós, letisztult minőség ébred meg, ami előmozdítja a saját korlátozó félelmeiden való túllépést. Hozzájárul önmagad mélyebb szintű elfogadásához és segít harmóniába kerülni saját mikrokozmoszoddal.

A nyitottabb állapot hatására befogadóbbá válsz, így könnyebben kapcsolatba tudsz kerülni a kifinomultabb energiaformákkal. A fizikai test szabaddá tételével, mintha az egonk egy részétől is megválnánk és ez egy szabadabb, korlátoktól mentes lelkiállapot kialakulásához vezet. A belső harmónia kialakítása pedig az élet minden területén pozitívan hat.

Tapasztalataim szerint naturista környezetben az emberek közötti kapcsolatfelvétel is mélyebb szinten történik, hiszen kevesebb a maszk, az álca, így nagyobb önfelvállalásra nyílik lehetőség. Szándékunk az, hogy olyan programokkal szolgáljunk, ami mélyebb szinten segít megismerni és elfogadni önmagunkat.

Az előadások összeállításakor fontos szempont volt, hogy olyan témákat érintsünk, ami támogat abban, hogy több nézőpontból is ráláthassunk személyiségünkre, illetve a körülöttünk élő emberekre, ezzel segítve az intimitás megélését magunkkal és társainkkal. A programok, illetve előadások sokszínűsége miatt mindenki találhat bennük kedvére valót.

Szeretettel várunk, ha ezek a gondolatok valamilyen okból felkeltették az érdeklődésedet, vagy azért, mert megérintett a mélyebb tartalom, vagy amiatt, mert kíváncsivá tett a szokványostól eltérő megtapasztalás lehetősége, vagy, ha a „miért ne” hozzáállás motivál. Természetesen azoknak is itt a helye, akik már naturista szemlélettel élnek és szeretnék felszabadult, vidám és kötetlen hangulatban eltölteni ezt a hétvégét.

Amennyiben kíváncsi vagy milyen lehet a meztelenség által közelebb kerülni önmagadhoz, itt a helyed. Mai világunkban távol kerültünk a természetes környezetünktől, ez a néhány nap és a ruhanélküliség teret teremt arra, hogy visszaépítsük a viszonyunkat.

A fesztivál gyönyörű környezetben, egy gondozott kertben kerül megrendezésre, ahol egy ökológiailag önfenntartó tó is segít megteremteni ember és természet harmóniáját. Az előadók között találunk pszichológust, tantra masszázs oktatót, hangterapeutát, elementalistát, asztrológust. A programok összeállításánál a szervezők figyelembe vették, hogy a résztvevők eltérő önismereti utakat járnak be és biztonságos környezetet teremtenek, hogy mindenkinek lehetősége legyen kikapcsolódni, feltöltődni, megtapasztalni önmaga egy mélyebb valóját.

Bővebb információk a FESZTelen fesztIVÁL honalpján: www.ival.hu , illetve Facebookon: https://www.facebook.com/FesztelenFesztival 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2453 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x