Emberére akadt a démon
Címlap / Ajánló / Emberére akadt a démon

>

Emberére akadt a démon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-28

Indul a nosztalgia: újból érkezik Christopher Moore első regénye!  

 

Rendezvénynaptár
... hanem a rajongóktól, hiszen az ő kérésükre adta ki az Agave Kiadó új fordításban Christopher Moore első regényét, az Ördögöd van címűt. A kötet először még az Ulpius-ház gondozásában jelent meg 2001-ben, most viszont Pék Zoltánnak köszönhetően egységesen beépül Moore többi, magyarul is megjelent könyve mellé.

Két könyv hiányzik már csak az életműből: jövőre várható a szerző vadonatúj regénye, a Bolond-sorozat harmadik része (Shakespeare for Squirrels), míg 2021-ben érkezik a Fluke.Travis évtizedek óta úton van, mégsem menekülhet, ugyanis szó szerint magával cipeli a végzetét: egy démont, akit fiatal korában véletlenül idézett meg. Ha Travisnek ördöge van, akkor a démon emberére akadt benne, mert a lény legszívesebben felfalna mindenkit, akit csak lát, de gazdája hősiesen igyekszik ezt megakadályozni.

A különös páros Pine Cove-ba érkezik, ebbe az álmos kaliforniai városkába, amely tele van svindlerekkel, újpogányokkal és különc honpolgárokkal, akiknek mind megvan a maguk metaforikus démonja. Ám ahogy a metaforát sem szerencsés keverni a metamfetaminnal, úgy a közmondásos démont sem jó a falra festeni, mert netán rossz néven veszi. Mintha csak erre a két alakra várt volna, a városban most végleg elszabadul a pokol.

Christopher Moore első regénye roppant fordulatos és feszesen megírt történet, tele a tőle megszokott észbontó karakterekkel és hajmeresztő ötletekkel. A kötetet új fordításban tartja a kezében az olvasó.
 
 
[ 478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x