Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat
Címlap / Ajánló / Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat

>

Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-14

új, ismeretterjesztő sorozatot indít a Pagony Kiadó. Az első két kötetben Leonardo és Stephen Hawking életét ismerhetik meg a 8-12 éves gyerekek.  

 Luca Novelli: Hawking és a fekete lyukak rejtélye


Tudósok, akik felfedezéseikkel megváltoztatták az emberi gondolkodást. Miközben megismerték a világot, zseniális elméleteket és masinákat alkottak, amelyek a mai napig hatással vannak az életünkre. Stephen Hawking ugyanolyan kisfiú volt, mint bárki más: iskolába járt és a barátaival játszott. De talán nem véletlenül csúfolták Einsteinnek már általános iskolában is... Ám az ifjú zseniről hamarosan kiderült, hogy egy ritka betegségben szenved. Ő ennek ellenére dolgozni és élni akart: a világegyetem titkait kutatta. Korának egyik legnagyobb és legismertebb tudósává vált, Galileivel, Newtonnal és Einsteinnel emlegetik együtt. 8 és 12 éves kor között ajánljuk.


Luca Novelli: Leonardo és a toll, amely megrajzolta a jövőt

Tudósok, akik gondolataikkal átformálták a világot és új utat adtak az emberi gondolkodásnak. Leonardo festő, építész, műszaki tervező, mérnök, filozófus és kutató volt. Már a saját korában mítosszá vált, olyan nagy feltaláló volt. Ha a munkáit megvalósíthatták volna, Napóleon talán repülőgépen utazott volna, és mára talán már benépesítettük volna a Naprendszer bolygóit. Megelőzte korát, sok találmányát csak évszázadokkal később tudta az emberiség megvalósítani. 8 és 12 éves kor között ajánljuk.

 

 
 
 
[ 531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x