Ments életet karácsonyra!
Címlap / Ajánló / Ments életet karácsonyra!

>

Ments életet karácsonyra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Idén is útjára indult a Ments életet karácsonyra online gyűjtés, mely már 6. éve biztosít forrást különleges célokra. A civil gyűjtés célja, hogy a befolyt összegek 100%-át a megadott célokra fordítsák, a fölmerülő banki és adminisztrációs költségeket a szervező Kreatív Kontroll vállalja magára.  

 

A tavalyi közel 2,5 milliós összegből 2019-ben 120 daganatos gyermek és családja nyaralását támogatták, valamint 7 kisgyermek kívánságát valósították meg, illetve támogatták rehabilitációjukat, gyógyulásukat. Az összegyűlt összegeket egy közhasznú alapítvány felügyeletével használják föl.

- A beteg gyermekek is éppúgy csak gyerekek: álmaik, vágyaik, kéréseik vannak, de a betegség a családra sokszor kezelhetetlen anyagi és lelki nyomást jelent - mondja Sipos Zoltán, a gyűjtés alapítója, aki az összegyűlt összeg szakszerű felhasználásért felelős Ments Életet Közhasznú Alapítvány jótékonysági nagykövete.

- Mi egyrészt a gyermekeknek segítünk, de másrészt a családnak üzenjük, hogy nincsenek egyedül. - A szervező azt kéri, osszák meg a felhívást minél többet, hogy jövőre is megvalósulhassanak az álmok és a nyári tábor. A weboldal: https://mentseletetkaracsonyra.hu
 
 
[ 490 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x