Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is
Címlap / Ajánló / Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is

>

Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Decemberben AZ ÉV HOTELE verseny szavazóiknak a Kis-Balaton és környéke régió négy szállodájának sorsáról kellett döntenie. A voksolok 44 százaléka úgy határozott, hogy legszívesebben MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior szállodát látnák viszont a döntőben.  

 

December második helyét – a nézők szavazatinak 40 százalékát begyűjtve – a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****  szálloda szerezte meg. A bronzérmes pedig a Hotel Karos Spa****+superior lett, amely a voksolók 14százalékának tetszett a legjobban.

 

Íme a győztes, amely ezzel az eredménnyel a döntőbe jutott

 

 

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior

A spa és wellness szálloda Zalakaros központi részén, a városi fürdő és a Termáltó közvetlen szomszédságában egy parkban fekszik. Az épület két részből áll, amin belül 308 különböző típusú szoba várja a pihenni vágyókat. A hotel egyedisége abban rejlik, hogy itt egy helyen egyesül az elegancia, a harmónia és a kényelem érzése. A szálloda wellness részlegén úszó-, és termálvizes medencék, élménymedencék, pezsgőfürdő és hatalmas szaunapark van. Ha különleges kezelésben szeretnétek részt venni, a legjobb helyen jártok: lávaköves masszázs, thai masszázs, illatos bambuszmasszás csak néhány a sok-sok szolgáltatás közül. Ezen a szálláshelyen a gyerekek sem fognak unatkozni, köszönhetően a szakképzett animátoroknak, akik a játszóházban vigyáznak a legkisebbekre, és annak a számos programnak, amit a hotel nyújt. Szereted az élőzenét? Kedveled a koncerteket? Nos, itt a bőséges svédasztalos vacsora után mindegyikben lehet részed.

További részletek: ITT

 
 
 

 

Végleges a mezőny, megvan a 2019-es évben AZ ÉV HOTELE közönségszavazás hét döntőse

 

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2019. január 5-19. között kerül sor. Az RTL Klubon január 5-én kerül bemutatásra az első négy, 12-én pedig a fennmaradó három régió nyertes szálloda. A szavazóknak erre a két hétre már csak egy szavazata marad, melyet a www.facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni. Voksolni érdemes, mert értékes utalványokat sorsolnak ki a döntős hotelekbe, és a legszerencsésebb szavazó még egy egyhetes pihenéssel is gazdagabb lehet, amit AZ ÉV HOTELE győztes szállodában tölthet el.

 

Ezek a szállodák indulnak majd AZ ÉV HOTELE döntőjében:

 

1.    Alföld: Komló Hotel ****, Gyula

2.    Észak-Dunántúl:Hotel Kapitány Wellness****superior, Sümeg

3.    Budapest környéke:Hotel Visegrád****, Visegrád

4.    Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

5.    Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****superior, Balatonfüred

6.    Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd

7.    Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros

 

AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményére a 2020. január 26-i adásban derül majd fény, ekkor tudják meg azt is a nézők, hogy ki lesz az az egy szerencsés, aki megnyeri a fődíjat.

 
 
Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 
 
 
 
 

 
 
[ 761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x