Te melyik kufli lennél?
Címlap / Ajánló / Te melyik kufli lennél?

>

Te melyik kufli lennél?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Dániel András gyerekkönyv-sorozatának sikere jelentős részben az egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető karaktereknek köszönhető. Ezzel a különleges személyiség-kvízzel most te is megtudhatod, Pofánka vagy-e, vagy inkább Zödön. Netán Valér?  

 

Valér mindig Valérként viselkedik, és Pofánka sem hazudtolja meg sosem önmagát, hiszen a kuflik nagyon különböző egyéniségek. Ha nem is mindig határozottak, de azt pontosan lehet tudni, melyikük hogyan cselekedne különböző helyzetekben. A Pagony erre alapozva olyan személyiség-tesztet dolgozott ki, amely egy kérdéssor megválaszolása után bárkiről megmondja, melyik kuflihoz áll legközelebb a habitusa.A felnőtt kufli-rajongókra szabott kérdések rákérdeznek arra, hogyan töltenénk el szívesen a szabadidőnket, hogy vajon Proust, Mark Twain, vagy Hemingway egy kötetét vinnénk-e egy lakatlan szigetre, Bach, Björk vagy Bocelli szólal-e meg a fülesünkből, és arra is, hogyan reagálnánk igazán szokatlan helyzetekre.

A válaszok nyomán pedig kiderül, hogy energikusak és impulzívak vagyunk-e, mint Pofánka, nyugodtak és kiegyensúlyozottak, mint Zödön, bölcsek, mint Bélabá, gondoskodóak és romantikusak, mint Hilda, fittek és rátermettek, mint Titusz, kreatívak és kitartóak, mint Valér, vagy éppen szkeptikusak, de a magunk módján magabiztosak, mint (természetesen) Fityirc.

A személyiségteszt itt érhető el. 

 

 

 
 
[ 523 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x