Te melyik kufli lennél?
hirdetés
Címlap / Ajánló / Te melyik kufli lennél?

>

Te melyik kufli lennél?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Dániel András gyerekkönyv-sorozatának sikere jelentős részben az egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető karaktereknek köszönhető. Ezzel a különleges személyiség-kvízzel most te is megtudhatod, Pofánka vagy-e, vagy inkább Zödön. Netán Valér?  


Rendezvénynaptár
Valér mindig Valérként viselkedik, és Pofánka sem hazudtolja meg sosem önmagát, hiszen a kuflik nagyon különböző egyéniségek. Ha nem is mindig határozottak, de azt pontosan lehet tudni, melyikük hogyan cselekedne különböző helyzetekben. A Pagony erre alapozva olyan személyiség-tesztet dolgozott ki, amely egy kérdéssor megválaszolása után bárkiről megmondja, melyik kuflihoz áll legközelebb a habitusa.A felnőtt kufli-rajongókra szabott kérdések rákérdeznek arra, hogyan töltenénk el szívesen a szabadidőnket, hogy vajon Proust, Mark Twain, vagy Hemingway egy kötetét vinnénk-e egy lakatlan szigetre, Bach, Björk vagy Bocelli szólal-e meg a fülesünkből, és arra is, hogyan reagálnánk igazán szokatlan helyzetekre.

A válaszok nyomán pedig kiderül, hogy energikusak és impulzívak vagyunk-e, mint Pofánka, nyugodtak és kiegyensúlyozottak, mint Zödön, bölcsek, mint Bélabá, gondoskodóak és romantikusak, mint Hilda, fittek és rátermettek, mint Titusz, kreatívak és kitartóak, mint Valér, vagy éppen szkeptikusak, de a magunk módján magabiztosak, mint (természetesen) Fityirc.

A személyiségteszt itt érhető el. 

 

  
 
[ 1363 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x