Ezért válaszd az OTP Egészségpénztárat!
hirdetés
Címlap / Ajánló / Ezért válaszd az OTP Egészségpénztárat!

>

Ezért válaszd az OTP Egészségpénztárat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Az egészségpénztári tagság számos előnnyel jár, ennek ellenére sokan mégsem tudják, mi mindenre jó. Vagy azt gondolják, ha egészségesek, akkor minek nekik az egészségpénztári számla. Ám a pénztári számla sokkal több helyzetben használható, mint gondolnád. Ráadásul gyarapítja a forrásodat: 20%-kal.  


Rendezvénynaptár
 Megnövekedett forrásodat egyrészt egészségügyi termékekre, szolgáltatásokra fordíthatod, másrészt életed olyan időszakaiban is felhasználhatod, mint a gyermeknevelés, a lakáshitel törlesztés, a táppénz, vagy éppen a munkanélküliség. A legjobb tehát, ha egy biztonságot nyújtó megtakarításként fogod fel az egészségpénztári számlát. 

 


Hogy hogyan tehetsz szert a plusz forrásra?


Minden pénztártagnak van egy külön egészségpénztári gyűjtőszámlája, ahova befizethet tetszés szerinti összeget, de legalább 2000 Ft-ot havonta. Sőt, sok munkáltató is támogatja dolgozóit egészségpénztári hozzájárulással, ami szintén erre a számlára érkezik.

A pénztári számlán gyűjtött összeg két dolog miatt is előnyös:
 1. váratlan helyzetekben támaszkodhatsz rá, felhasználhatod azt,
 2. emellett az ide befizetett összeg 20%-át visszakaphatod adó-visszatérítésként.
 

Nézzük, hogyan is működik mindez 

 
Az egészségpénztári számládról fizethetsz különböző betegségekkel, vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékeket, szolgáltatásokat, és bizonyos élethelyzetekben is felhasználhatod az ide feltöltött összeget. Milyen egészségügyi és egyéb kiadások fedezhetők egészségpénztári számláról?
 • Gyógyszerek, homeopátiás szerek, gyógyhatású készítmények
 • Gyógyászati segédeszközök
 • Gyógyterápiás kezelések
 • Szűrővizsgálatok
 • Gluténmentes élelmiszerek
 • Fogorvosi ellátás, akár fogszabályozás kapcsán is
 • Magánorvosi ellátás (pl.: lézeres szemműtét, nőgyógyászati vizsgálat, szülészet, belgyógyászat, sebészet, bőrgyógyászat)
 • Optikai termékek (pl.: szemüveg, kontaktlencse)
 • Táppénz kiegészítés
 • De olyan tételekre is felhasználható a pénztári egyenleg, mint a:
 • Lakáshitel törlesztés támogatása
 • Álláskeresési támogatás
 • Születési támogatás
 • Babaápolási termékek (pl. pelenka, popsitörlő, cumi, fürdető)
 • Gyermekgondozási-, gyermeknevelési-, beiskolázási támogatás
 
 
 
Ahogy láthatod, rendkívül sok helyzetben számíthatsz az egészségpénztárra. Ráadásul nem csak a saját kiadásaidra használhatod fel egyenlegedet, hanem a legtöbb szolgáltatást a családod is igénybe veheti. Ehhez mindössze be kell jelentened családtagjaidat kedvezményezettnek a pénztárhoz.
 
És az igazi aduász még csak most következik: az a bizonyos 20% adó-visszatérítés. 
 
A pénztártagok visszaigényelhetik ugyanis az egyéni és a munkáltatói befizetések 20%-át, évi maximum 150 ezer forintot adó-visszatérítésként (a személyi jövedelemadójukból, a bevallásukon keresztül).

 

OTP Egészségpénztár, ahol a stabilitás nem kérdés


Szeretnél egészségpénztári számlát nyitni, de nem tudod, kinél lenne legnagyobb biztonságban a pénzed? Ne kockáztass, válaszd a stabilitást és a biztos háttérrel rendelkező OTP Egészségpénztárat. Az OTP márka maga a garancia.
 
Az OTP Egészségpénztár (OTP EP) hosszú-hosszú évek óta stabil szereplője a hazai egészségpénztári piacnak. Megalakulása óta mindig a TOP3 piaci szereplők egyike volt. Sőt! 10 éven keresztül vezette is a hazai piacot. A versenytársak is csak fúziók árán tudták megelőzni pénztári tagszámban az OTP EP-t. 
 
Az OTP EP viszont – hála a kiváló pénzügyi gazdálkodásának – töretlenül növeli a pénztári taglétszámot. 
 
 
 
Ha szeretnéd tudni, hogy a befizetéseid után mennyi adó-visszatérítésre számíthatsz használd az adó-visszatérítési kalkulátort, amivel könnyedén tudsz tervezni az egészségügyi kiadásaiddal.
 
A pénztártagok kényelme érdekében az OTP EP már 8 féle lehetőséget nyújt a befizetésekhez. Tartva a lépést a fejlődéssel, az OTP Egészségpénztári funkciók már mobilalkalmazáson keresztül is elérhetőek. Két kattintással elintézheted a befizetéseket, ellenőrizheted egyenlegedet és vásárlásaidat, sőt, térképen keresheted meg a hozzád legközelebbi elfogadóhelyeket. Az országos lefedettségnek hála, már több mint 8000 elfogadóhelyen tudsz fizetni az OTP Egészségkártyával.
 
Ha nem szeretnél váratlan egészségügyi és egyéb kiadásokkal szembenézni, gondolkodj előre, tervezz előre és légy tagja az OTP Egészségpénztárnak.

(x) 
 (X)
 
 
[ 810 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x