Te is pucér leszel Valentin-napon?
Címlap / Ajánló / Te is pucér leszel Valentin-napon?

>

Te is pucér leszel Valentin-napon?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-13

A Lush elhozza neked a szerelmet, úgy, ahogy te szereted! Az idei Valentin-napi kollekciójával arra törekedtek, hogy vásárlóik szeretetteljes élményeket szerezhessenek önmaguknak és szeretteiknek. Eközben azt is erősítik, hogy nincs egyetlen, bináris módja a Valentin-nap megünneplésének. Mutatjuk, milyen ajándékcsomagokat állítottak össze!  

Összesen 34 termékkel rukkoltak elő, amelyből 31 termék vadonatúj a 2024-es Valentin-napi termékkollekcióban. Az idei kollekciót az inspirálta, hogy mindannyian másképp mutatjuk ki szeretetünket – legyen szó akár a hatalmas gesztusokról, hóbortos ajándékokról vagy arról, hogy valaki csak apró kedves gesztusként megereszti nekünk a fürdővizet.

A Lush stílusához méltóan a Valentin-napi termékkollekció tartalmazza a fürdős, tusolási, test és arcápolási, valamint az illat kategória termékeit, valamint az ajándékcsomagokat és a környezetbarát csomagolóanyagokat. A Lush hőn áhított Valentin-napi kollekciója elérhető az üzletekben és online.A Lush-os ajándékcsomagok mindegyike újrahasznosított vagy újrahasználható csomagolóanyaggal van becsomagolva, amelyek újrahasznosított hulladékanyagokból, pamutpóló-nyesedékből, illetve lokta- és banánrostból készülnek. Minden címke és kiegészítő 100 százalékban újrahasznosított és újrahasznosítható. Tudtad, hogy közel 4 millió kidobott műanyag palackból készültek a Lush ajándékszalagok?

A Lush úgy gondolja, a szép dolgoknak nem kell a Földbe kerülniük, ezért a termékkollekció fele pucér-, vagyis csomagolásmentes termékekből áll. Nagyon sok Lush terméknek van pucér alternatívája (pl.: a hagyományos és a pucér szempillaspirálok) és ez a kollekció sem kivétel ez alól - a Passion Fruit Delight krémszappan például a Passion tusfürdő alternatívája. Szóval, te is pucér leszel Valentin-napon?

A kollekció másik felét pedig a Lush ikonikus újrahasznosított és újrahasználható műanyag tégelyeibe és palackjaiba csomagoltuk. 2008 óta a vállalat nem használ mást, kizárólag, 100%-ban újrahasznosított műanyagot a tégelyek és palackok előállításához. A vásárlóknak köszönhetően nincsenek szűz tégelyeik, ugyanis a Hozd vissza!-program révén a vásárlók minden fekete tégelyt és tiszta Lush-os palackot vissza tudnak hozni az üzletekbe, és még pénzt is kapnak érte vissza a pénztárnál. Nincs felső limit, bármennyi tégelyt és palackot vissza lehet vinni egy vásárlás során, ezért elég komoly pénzt lehet megspórolni az újrahasznosítással.

2024-es Valentin-napi ajándékcsomagok

I’m Yours ajándékcsomag (új!)
5890 Ft / db

Firkálj és ragassz matricákat erre a dobozra, hogy egy újrahasználható, teljesen személyre szabott emléket kapj! Ez a doboz 100 százalékban újrahasznosított kartonból készült - hasznosítsd vagy használd újra, hogy a bolygónk háLush maradjon!Az ajándékcsomag tartalma:
Love Letter fürdőbomba – Limitált kiadás
Love Potion fürdőbomba – Limitált kiadás
1 ív tematikus matrica

With Love ajándékcsomag (új!)
9 990 Ft / db

A klasszikus Valentin-napi romantika és a gyönyörű rózsák ihlették ezt a gyümölcsös-virágos kényeztető triót, amely a fürdős és testápolási termékeken kívül tartalmazza a Valentin-napi exkluzív Passion tusfürdőt is!

Tökéletes ajándék a hagyományos romantikusoknak és virágrajongóknak.Az ajándékcsomag tartalma:
Tisty Tosty fürdőbomba
Ro’s Argan testkondicionáló 45 g
Passion tusfürdő 120 g – Limitált kiadás

BFF ajándékcsomag (új!)
15 790 Ft / db

A retro csíkos cukorkás zacskók és a matricagyűjtés által inspirált ajándékcsomag négy gyümölcsös, virágos, fürdőmeglepivel és jó néhány mókás matricával kedveskedik, amelyekkel egyszerűen személyre szabhatjuk a dolgokat.

Tökéletes ajándék barátoknak, a fürdő szerelmeseinek, édesszájúaknak és az élénk színek és vidám illatok kedvelőinek.Az ajándékcsomag tartalma:
BFF habfürdő – Limitált kiadás
Big Squeeze fürdőbomba – Limitált kiadás
Love Bug fürdőbomba – Limitált kiadás
Strawberry Crumble Bubbleroon habfürdő – Limitált kiadás

1 ív tematikus matrica

Lots of Love ajándékcsomag (új!)
24 790 Ft / db

Az ajándékozottat hetekre a szívalakú dobozodba zárhatod ezzel az édes és érzéki válogatással, amely 7 darab luxustermékből, testápolási, fürdős és tusolási különlegességekből áll.

Tökéletes ajándék az igazi kényeztetéshez, már csak a habfürdő és az érzéki masszázs hiányozhat! Sokkal izgalmasabb mint egy tábla csokoládé, igaz?Az ajándékcsomag tartalma:
Passion tusfürdő 120 g – Limitált kiadás
Strawberry Heart szappan – Limitált kiadás
Posh White Chocolate and Rose krémszappan 45 g – Limitált kiadás
Strawberry Crumble Bubbleroon habfürdő – Limitált kiadás
Love Letter fürdőbomba – Limitált kiadás
Sex Bomb masszázstömb
Sex Bomb fürdőbomba

A Lush-ról

A Lusht az 1995-ös megalapítása óta az innovációk és az etikus gondolkodás vezérli. Olyan friss, kézzel készített kozmetikumokat talál fel, gyárt és forgalmaz, mint például a pezsgő fürdőbomba és a szilárd sampon. Azóta, hogy 1989-ben Mo Constantine, a Lush egyik alapítója feltalálta a kerti fészerében, a fürdőbomba globális szenzációvá vált – a Lush tavaly több mint 40,5 millió darabot adott el ebből a saját gyáraiban, kézzel készült termékből.

A Lush a szíve mélyén kampányoló szépségipari cég, amelynek küldetése, hogy legyen terméke minden igényre, és hogy kozmetikai forradalmat robbantva megmentse a bolygót. A végső cél pedig az, hogy Lush-abbá, élőbbé tegye a világot. A Lush igen szigorú állatkísérlet-mentes irányelveket követve működik, és piacvezető a kozmetikai iparban a felesleges csomagolással szembeni küzdelemben azzal, hogy olyan termékeket fejleszt, amelyek “pucéran”, tehát csomagolás nélkül is eladhatók.

A Lush Digital az etikus hardverek, az etikus adatok, az etikus dizájn és a nyílt forráskódú technológiák mellett áll ki. Támogatják és segítik azokat a közösségeket, melyek osztoznak értékeinkben.

A Lush jelenleg 52 ország több, mint 850 üzletében van jelen, 38 weboldallal, melyek világszerte szállítanak házhoz, valamint a több, mint 30 nyelven elérhető applikációk, csatornák és digitális közösségek globális hálózatával.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x