Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Ajánló
Az emberiség egy klíma- és ökológiai katasztrófa felé sodródó világot hagy az utókor számára

még nem késő változtatnunk, hogy legalább a jövő generációi számára élhető(bb) jövőt biztosítsunk. A Zöldunió online kiadványa a következményekkel való szembenézést is segítve az alapfogalmak és a tendenciák rövid bemutatásán keresztül ad előrejelzést 2021-re vonatkozóan.


Megtalálták a tavaszi madárdal beindítóját

A skóciai Edinburgh-hoz közeli Roslin Intézet valamint a japán Nagoja Egyetem kutatócsoportjai felfedezték, hogyan hat az évszakok váltakozása a madarak agyának egy részére - tudósított a BBC. Egy hormon a felelős a tavaszi csodáért!


Bérszámfejtés és könyvelés Budapesten profik által

Megbízható könyvelés Budapesten, megfizethető áron? Szép álom volna csak a kitűnő ár/értékkel operáló szolgáltatás? A Next Accounting szakemberei szerint ehhez nem kell más, csak a szakma iránt érzett elhivatottság, komoly szaktudás és tapasztalat személyre szabott szolgáltatásokat adni az ügyfélnek.


Játéktippek gyerekeknek farsangra

5 aranyos játéktipp, amit óvodásokkal és kisiskolásokkal, alsósokkal játszhatunk a farsang idején, iskolában óvodában, vagy odahaza, a farasangi buliban. A farasangi bulijátékok az oviban, suliban egyaránt remek szórakozást jelentenek - de felnőttesíthetjük is, egy kis fantáziával.


Google Ads kampány: szakemberekkel az igazán hatékony!

A Google Ads hirdetés fontosságára talán felesleges is felhívni a figyelmet. A mai online jelenlét megköveteli az odafigyelést és szakmai segítséget, ellenkező esetben aligha számíthatunk a vártaknak megfelelő számban látogatókra, vásárlókra. A látogatókból ugyanis vásárlók, ügyfelek lehetnek.


Megosztók

Meg szeretnélek tanítani az "áldás" és "osztva" univerzumán túl, úgy Facebookozni, hogy az tényleg segítség legyen másoknak, és jobbá tegyen téged. Az álhírek, az ezoterikus frázisok, a "nyerj házat ingyen" posztik és az édes kiscicicák ködéből kipillantva elmondok már dolgot, ami ma, 2021-ben igaz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x