HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-17
Ajánló

Egyre kevesebb a nagycsalád, pedig klassz dolog benne élni

Számos hazai szociológiai felmérésből kiderült már, hogy az emberek számára a család mindennél fontosabb, ennek ellenére a háztartások egyharmada egyszemélyes, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2017-es adataiból. Ma a magyar családok 18 %-a egyszülős, a háztartások ugyanennyi százalékában élnek hárman, 13 %-ban négyen, az öt, hat vagy még több fős családok száma pedig a 7 %-ot sem éri el.


Ilyen (Anya)Naptárt még nem láttál!

Aki keres, az talál... tartja a régi mondás, és én hittem is, hogy így van, mikor évről évre próbáltam megtalálni a tökéletes határidőnaplót. De valahogy csak nem akart összejönni mostanáig.


Tök jó buli gyerekeknek! (Bp., 2018. okt. 31.)

Különleges halloween műsorra invitálják a szervezők az apróbb korosztály képviselőit a Marczibányi térre. A hátborzongatóan jó fesztiválon a fő műsor az Apacuka zenekar koncertje lesz, de egyéb VÉRmes programok is várják a gyerekeket!


Népek konyhája - vegetáriánus receptek a nagyvilágból

Lengyel uborkaleves, Káposztás pirog, Ausztrál brokkolipite, Francia almatorta, Török cukkinilepény... és ehhez hasonló vegetáriánus finomságok receptjeivel találkozhatsz Hémangi legújabb szakácskönyvében.


Vajon minden szerelem elmúlik egyszer?

Vannak kérdések, melyek kifejezetten foglalkoztatnak bennünket, nőket, mint pl. az, hogy a szerelem valóban elmúlik-e? Ha végleg vége, akkor mégis mi marad? Miért tartottak egy életen át nagyszüleink kapcsolatai? Ők ismerték a titkot? Miért tudtak a legnagyobb veszekedés közben is akkora szeretettel és odaadassál tekinteni a másikra? Vajon ők mit és hogyan csináltak jobban? Velünk van a baj? Mégis mi a hosszú boldog házasság titka?


X - A rendszerből törölve: A-kategóriás fesztiválok zsűrizik

A Varsó Nemzetközi Filmfesztiválon versenyez, Chicagoban a World Cinema szekcióban lesz láthatóTöbb ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x