Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Ajánló

Hotelteszt a Balatonon

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás újabb, immár ötödik régiós versenye most vasárnap délben véget ér. A balatoni régióban bemutatott szállodákra ezen a héten vasárnap délig lehet utoljára szavazni.


Repeszhold - egy klasszikus sci-fi a műfaj szerelmeseinek

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb science fiction debütálása volt Angliában Dominic Dulley regénye. Immár magyarul is olvasható.


Különleges hajók a Balatonon

A Balaton és a hajózás csaknem 200 éve összeforrt. Kezdetben gőzösök, vitorlások, később jobbára dízelmotoros hajók szállították a pihenni vágyókat, ami persze mára részben átalakult.


Az új kedvenc az új kedvencünk

Vajon hogyan kell megtanulni a tudatos álmodást? És hogyan borítsd fel vele az idő síkját és a történelmet? Lina R. Breitkreutz Az új kedvenc című könyvéből kiderül.


Jézus nyomában: film a Jeruzsálem-szindrómáról

Közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítés lesz a lengyel multimédia-művész, Katarzyna Kozyra új dokumentumfilmje, a Jézus nyomában (Looking for Jesus) budapesti bemutatója alkalmából a Ludwig Múzeumban. A filmben a rendező a kutató szerepébe bújik, aki Jeruzsálem utcáit járva Jézust keresi.


Zöldgömb: egy nap együtt a bolygónkért

A hétvégén lesz a Zöldgömb fesztivál, amely egy ingyenes, ismeretterjesztő, családi rendezvény, ahol könnyen alkalmazható, gyakorlati ismereteket adunk - hiteles szakértők segítségével -, olyan környezettudatos életmód megteremtéséhez, amellyel hozzájárulhatunk Földünk megőrzéséhez.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x