Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
hirdetés
Ajánló
Kívánságkoncertre készül a Müller Péter Sziámi AndFriends

A zenekar olyan koncertet ad, amilyenre még nem volt példa: a közönség szavazhatja meg, mely dalok hangoznak majd el.


Életmesék a szerelmi háromszögekről

Mindig rájövünk, sosem tudunk olyan kreatívak lenni, mint az Élet - éppen ez adja a Sansz - estek szépségét. Hogy rólunk szólnak. A céljuk pedig mindig ugyanaz: a tapasztalatok megosztása által egymás emelése. A Sansz-Esteken mindig vannak Mesélők, akik elhozzák saját történetüket, tanulságaikat és mindig vannak Hallgatók, akik egy idő után, ha úgy érzik, megszólalnak.


A racionalitástól a halálközeli élményekig - Egy színpadon a tudomány és a spiritualitás nagyágyúi!

A harvardi agykutató professzor, dr. Eben Alexander egy hétre kómába esett, és visszatért belőle. Ennek az élménynek köszönhetően a full racionális orvos nem mindennapi halálközeli élményekről számolt be. Könyvei, előadásai hihetetlen lelki-szellemi kalandok. Hamarosan Budapesten is találkozhatunk vele!


Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is

Decemberben AZ ÉV HOTELE verseny szavazóiknak a Kis-Balaton és környéke régió négy szállodájának sorsáról kellett döntenie. A voksolok 44 százaléka úgy határozott, hogy legszívesebben MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior szállodát látnák viszont a döntőben.


Mozduljunk ki! - évbúcsúztató madárgyűrűzés a fővárosi Farkas-erdőben

Az ingyenes rendezvény célja az etetőkre látogató madarak és a természetvédelmi célú madárgyűrűzés bemutatása mindazoknak, akik a karácsonyi pihenést követően szeretnének egy kicsit kimozdulni a lakásból.


Vasárnap délben lezárul a verseny az utolsó régióban is

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás utolsó régiós versenye most vasárnap délben befejeződik. Decemberben, a Kis-Balaton és környéke négy szállodája várja a voksokat. A tét óriási, hiszen a döntőbe kerülés forog kockán.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x