Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Ajánló

Te melyik kufli lennél?

Dániel András gyerekkönyv-sorozatának sikere jelentős részben az egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető karaktereknek köszönhető. Ezzel a különleges személyiség-kvízzel most te is megtudhatod, Pofánka vagy-e, vagy inkább Zödön. Netán Valér?


Ingyenesen nézhető díjnyertes magyar természetfilmek

Bár a nemrég Magyar Filmdíjat nyert Vad erdők, vad bércek mozipremierjét a koronavírus-helyzetre tekintettel későbbre halasztják, az alkotók gondoltak az otthon maradókra is: ingyenesen elérhetővé tették három korábbi természetfilmjüket, a Vad Szigetközt, a Vad Kunságot és a Tiltott zónát.


Kalandos történelem kiskamaszoknak a Pagonytól

Az Abszolút Töri című sorozatba olyan 10 éven felülieknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket írnak a Pagony szerzői, amelyek lendületesen, színvonalasan, mai nyelven idézik meg a magyar történelem fontos pillanatait, korszakait, szereplőit.


Szuper új mesekönyvek ovisoknak

Itt a kufli-sorozat legújabb kötete; fény derül az űrhajóslét nagy kérdéseire; Babaróka meg órákig hallgatná a meséket, ahelyett, hogy aludna végre. Tavaszi könyvek a Pagonytól.


A kuflizást nem lehet elég korán kezdeni!

Két új lapozót ajánlunk, mert a nem csak a kuflizást, a könyveket se lehet túl korán elkezdeni. A Pagony ezen tavaszi kiadványai a 3 év alatti korosztályhoz szólnak.


Jótékonysági Hétvége a Margitszigeten

Hatszáz gyereket lát ingyen vendégül a Bringóhintó március 7-én, 8-án a Nagycsaládosok Hétvégéjén.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x