Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Ajánló
Valóban ismeretlen hívogat? Telefonszám tudakozó egyszerűen!

A telefonszám tudakozó egyszerű megoldás azoknak, akik gyorsan szeretnék megtudni, kihez tartozik a hívószám, amiről keresik. Gyakran előfordulhat az is, hogy egy ismeretlen szám keres minket, annak ellenére, hogy a mai világban inkább az online kommunikáció jellemző.


Szoftvertesztelés = Egy igazi jövőbiztos karrier, diploma nélkül

Mit válaszolnál arra a kérdésre, hogy mit csinál egy szoftvertesztelő? A legtöbben azt válaszolják: hibát keres. A szoftvertesztelő feladata valóban az, hogy a programozók által megírt programot letesztelje, de ennél többről van szó. Tudd meg, hogy válhatsz profi szotvertesztelővé!


Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

Lezárult a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkelet-magyarországi régiójában megrendezett versenye. Ezzel már négy szállodának biztos helye van az évad végi fináléban.


Segíts leckét írni!

Nincs a világnak olyan tája, ahol ne hangzana fel ez a kérés, iskolás gyerek szájából. Azonban nem olyan könnyű az, mint elsőre látszik, mivel a szülő nem tanár, és teljesen más a kapcsolata a gyerekkel. Hogy segíthetnénk jól? Megírjuk vele, helyette, vagy magára hagyjuk?


Vérző, gyulladt fogíny? Ne hanyagold el, mert súlyos bajt okozhat!

A fogmosás közben jelentkező ínyvérzés gyakori jelenség, talán már te is tapasztaltad. A legtöbben csak legyintenek rá, hiszen általában nem jár fájdalommal, valamint a vérzés mértéke is változó. Annak ellenére, hogy sokáig nem tapasztalsz komolyabb tüneteket, az ínyvérzést nem szabad elhanyagolni.


Cumi, cumisüveg, ivópohár és sterilizáló? Csakis MAM a Baby&More-tól!

A sterilizálás és a fertőtlenítés a kisbabák esetében egyébként is elmaradhatatlan, de most, a koronavírus járvány idején még nagyobb odafigyelést igényel. Legyen szó alvó, vagy játszócumiról, cumisüvegről, vagy ivópohárról, ilyenkor különösen fontos, hogy a legjobb minőséget válasszuk!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x