Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
hirdetés
Ajánló
5 tipp, hogy ne laposodjon el a nyelvtudásod

Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy - tartja a mondás. És ez valóban így van, a mai világban a nyelvtanulás az egyik legjobban megtérülő befektetés. Választhatod a klasszikus nyelveket, mint az angol, német, francia, de hódít a spanyol és az olasz is, de az izgalmas mandarin nyelv is divatos.


Őszi cipő trend utcára és sportoláshoz

Ahogy beköszönt a hűvös idő, a ruhatárat is le kell cserélni az őszi évszaknak megfelelően. A szekrények polcairól egy időre lekerülnek a trikók, rövidnadrágok és a helyüket farmerek, pulóverek veszik át. A cipősszekrényekből is eltűnnek a lábujj papucsok, szandálok és helyükre kerülnek a sneakerek.


Hamarosan kiderül, hogy melyik az Északkelet-Magyarország legjobbja szállodája

AZ ÉV HOTELE Best of ’10 évadának második régiós versenye pár nap múlva véget ér.


Minden negyedik magyar végrendelkezne a járvány miatt

Hogy kell végrendeletet írni? Még mindig sok a tévhit ezzel kapcsolatban, amelyeket ideje feloszlatni! A közjegyzői kamara nemcsak azt mérte fel, mennyit tudunk a végrendelkezésről ma, de a legelterjedtebb, a végrendeletekkel kapcsolatos tévhitekről is felvilágosít.


A temetőtüzek megelőzhetők, ha ezt a 6 hatékony szabályt betartod!

A napokban egyre többször riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez. Tavaly ilyenkor tíz temetőben keletkezett tűz, amelyet a tűzoltóknak kellett eloltaniuk. A gyertyák és mécsesek nemcsak a temetőkben, hanem otthon is veszélyes helyzetet teremthetnek. Minden évben előfordul, hogy egy Mindenszentek vagy Halottak napja alkalmából meggyújtott gyertya miatt teljesen kiég egy lakás.


KERÜLJ HARMÓNIÁBA A GYEREKEDDEL

A szülő-gyerek kapcsolat a legszorosabb családi kötelék. Mindenkinek az a vágya, hogy idilli kapcsolatot ápoljon a gyerekével, de ez nem minden családban adatik meg.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x