Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ajánló

Népzenészbállal és Szerb Újévvel indul az év a Fonóban

A Berka együttes táncházával kezdődtek a 2020-as év progamjai a Sztregova utcai zeneházban, ahol január 13-án hétfőn a hagyományos Szerb Újévet rendhagyó koncertnappal ünneplik, majd január 17-én a népzenész szakma találkozásának egyik kitüntetett alkalmán, a Népzenészbálon együtt mulat a zenészek, táncosok és a táncházas közönség színe-java.


Ha tökéletes anya vagy, akkor most ne figyelj!

Kedves anyuka! Fáradtnak érzed magad? Túlterheltnek? Folyamatosan elhalasztod azokat a dolgokat, amelyeket saját magadért kellene megtenned? Úgy érzed, hogy minden probléma és teher megéri, mert a gyermekeid boldogok? Túlságosan is "anyuka" vagy? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor nem vagy egyedül.


Kívánságkoncertre készül a Müller Péter Sziámi AndFriends

A zenekar olyan koncertet ad, amilyenre még nem volt példa: a közönség szavazhatja meg, mely dalok hangoznak majd el.


Életmesék a szerelmi háromszögekről

Mindig rájövünk, sosem tudunk olyan kreatívak lenni, mint az Élet - éppen ez adja a Sansz - estek szépségét. Hogy rólunk szólnak. A céljuk pedig mindig ugyanaz: a tapasztalatok megosztása által egymás emelése. A Sansz-Esteken mindig vannak Mesélők, akik elhozzák saját történetüket, tanulságaikat és mindig vannak Hallgatók, akik egy idő után, ha úgy érzik, megszólalnak.


A racionalitástól a halálközeli élményekig - Egy színpadon a tudomány és a spiritualitás nagyágyúi!

A harvardi agykutató professzor, dr. Eben Alexander egy hétre kómába esett, és visszatért belőle. Ennek az élménynek köszönhetően a full racionális orvos nem mindennapi halálközeli élményekről számolt be. Könyvei, előadásai hihetetlen lelki-szellemi kalandok. Hamarosan Budapesten is találkozhatunk vele!


Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is

Decemberben AZ ÉV HOTELE verseny szavazóiknak a Kis-Balaton és környéke régió négy szállodájának sorsáról kellett döntenie. A voksolok 44 százaléka úgy határozott, hogy legszívesebben MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior szállodát látnák viszont a döntőben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x