Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Ajánló
…minden, ami a gyermeknek szívből adható…

Felelős szülőként Te is arra törekszel, hogy gyermekednek mindenből a legjobbat add, amellett, hogy szeretettel és odafigyeléssel gondoskodsz róla? Fontos számodra, hogy szemed fénye boldog, vidám és életerős legyen a mindennapokban?


Pedagógus vagy? Inspirációk, hatékonyság növelés, 7 pontban

10.05. A pedagógusok világnapja. 1994 óta tartják számon a pedagógusok világnapját, ugyanis ezen a napon fogadta el az UNESCO a nemzetközi munkajogokról szóló szervezettel karöltve azt a 150 paragrafusból álló határozatot, amely a pedagógusok jogait foglalja össze.


VASÁRNAPIG SZAVAZHATSZ A BALATONI RÉGIÓ LEGJOBB SZÁLLODÁJÁRA

AZ ÉV HOTELE Best of ’10 évadának első régiós versenye pár nap múlva véget ér. A 2010-es évek legjobb 6 balatoni szállodája közül egyre még leadhatod voksodat vasárnap 11 óráig, a műsor hivatalos oldalán.


Ha Balaton, akkor vitorlázás

A Balaton az ország legkedveltebb utazási célpontja nyáron, de ősszel is kiváló helyszíne lehet egy utazós hétvégének. Itt nem csak pihenéssel, de aktívan is fel lehet tölteni kimerült energiakészleteinket.


Így utazz stresszmentesen

Ha utazásra tervezünk, általában előre elhatározzuk, hogy mennyire felszabadultan, boldogan töltjük azt a néhány napot. Aztán persze ez nem mindig alakul így. Egy utazás közben is rengeteg stresszhelyzet éri az embert. Ezen persze lehet segíteni.


Szokatlan sci-fi regény jelent meg Trianonról

Rendhagyó könyv látott napvilágot Trianon 100. évfordulója alkalmából. A magyar történelem talán legtragikusabb eseményét sokféleképpen feldolgozták már, de "A Trianon-küldetés" új megközelítésből sző tudományos-fantasztikus történetet a téma köré. Meghökkentő regényajánlónk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x