Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ajánló

Diópáccal fest a népzenész

Szokolay Dongó Balázst, a népi fúvóshangszerek mesterét első sorban a színpadról és lemezekről ismerjük, számos remek formációban játszik, zeneisége igazi unikum. Kevesen tudják róla, hogy szabadidejében kiváló képzőművész is.


Szombaton, Érden! Az asztrológia találkozik a Bach virágterápiával

A Csillagok és Virágok varázsiskola, ahol minden arról fog szólni, hogy az légy, aki lenni szeretnél. Szombaton, Érden találkozhatunk a két kedvelt szakértővel.


A 7 finalista vasárnapig várja voksodat AZ ÉV HOTELE versenyben

Elképesztően sok szavazat érkezett eddig AZ ÉV HOTELE 2019 döntő a szállodákra. Viszont a verseny még korántsem ért véget, hiszen január 19-ig van lehetőséged voksolni. Érdemes is ezt megtenni, hiszen a legszerencsésebb szavazó egy teljes hetet tölthet majd el AZ ÉV HOTELE 2019 győztes szállodájában.


Az elveszett paradicsom nyomában - Gauguin élete és művészete a mozivásznon

1891-ben Paul Gauguin elhagyja Marseille-t, és a Csendes-óceán felé indul, hogy megtalálja a földi paradicsomot. Vajon valóban megtalálta-e? Létezett-e az a tiszta, érintetlen világ, amelyet festményein látunk?


Frenk: Zenei orgazmust akartam érezni

Frenk ezt a január végén megjelenő, Tudom Kivagyok című albumával kapcsolatban mondta. A lemez 8 vadonatúj dalt tartalmaz.


Már szavazhatsz AZ ÉV HOTELE döntőseire

2020. január 19-ig szavazhatsz a korábban megválasztott hét régiós nyertes közül arra az egyre, amelyik szerinted megérdemli AZ ÉV HOTELE 2019 címet.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x