HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-17
Ajánló

AZ ÉV HOTELE 2018 döntősei vasárnaptól várják szavazatodat

Az RTL Klubon hét hónappal ezelőtt, júniusban kezdődött AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, amelynek adásaiban vasárnaponként minden hónapban különböző régió szállodáit tesztelték le a műsorba jelentkező párok, barátnők, családok.


Egy visegrádi szálloda kapta a legtöbb szavazatot a Budapest környéke régióban

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Budapest környéke régióban a visegrádi Hotel Silvánus**** lett A HÓNAP HOTELE a szavazatok több mint 50%-ával. Második a ráckevei Duna Relax & Event Hotel****, harmadik a fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló****.


Csak tiszta forrásból! Korniss-kiállítás a Nemzeti Galériában

Korniss Dezső munkásságát bemutató kiállítással tiszteleg a Magyar Nemzeti Galéria a 110 éve született művész előtt.


Dés László a Dalszerző Klub következő vendége

Müller Péter Sziámi havi rendszerességgel jelentkező műhely klubestje legközelebb január 5-én lesz a NyolcTízben, ahol dalszerzők, költők, és előadók mutatják be újdonságaikat, és ahol szokatlan megszólalásban, nem feltétlenül konformista hangvételben és hangszerelésben elhangzanak korábban már létező, feldolgozásra érdemes művek is.


Megújul az Everness Fesztivál!

Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválja júniusban a Balaton partján nyitja meg kapuit és számtalan mozgás-, tánc-, jógaprogrammal, előadással, koncerttel várja az önismeret iránt érdeklődő közönséget. Átláthatóbb programkínálat, nagyobb helyszínek, nyitás a tudományok, a pszichológia, a jazz és a kultúra felé - ezt ígéri a hetedik Everness Fesztivál 2019-re.


Most eldől, hogy melyik Budapest környéke legjobb szállodája

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsora vasárnap befejezte az utolsó, a hetedik, azaz a Budapest környéke régió versenybe induló hoteleinek tesztelését. Vasárnapig még utoljára szavazhatsz az indulókra, hogy kiderüljön, melyik lesz a hetedik döntőbe kerülő szálloda.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x