Mi legyen a maradékból? Brassói!
hirdetés
Címlap / Asztalra / Mi legyen a maradékból? Brassói!

Mi legyen a maradékból? Brassói!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-10

A pörköltfélék maradékából pompás brassói aprópecsenyét készíthetünk, csak egy kis krumpli kell hozzá, és máris nem az unalmas pörkölt van újra asztalon. 


Rendezvénynaptár

Hozzávalók:
(Fontos, hogyha pörkölt maradékhoz kerül, akkor az arányokat a húshoz igazítsuk!)
Tetszőleges fajta húsból készült, apróra darabolt pörkölt
Kockára vágott burgolya
Só - bors

Elkészítés:
A burgonyát felkockázzuk (persze előtte megpucoljuk és megmossuk!) és bő zsiradékban (olajban) félig megsütjük. A pörkölt levét leöntjük, és egykevés borssal meglangyosítjuk, összemelegítjük. A krumplit és a húst egy jénai edényben összeforgatjuk, a krumplit sózzuk, majd az egészet kb 1/4 órára a sütőbe toljuk. Kovászos, vagy csemege uborkával tálaljuk.




Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9100 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x