Süss-főzz, fényképezz és nyerj a HarmoNettel!
Címlap / Asztalra / Süss-főzz, fényképezz és nyerj a HarmoNettel!

Süss-főzz, fényképezz és nyerj a HarmoNettel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Szeretsz főzni, és szívesen megosztanád másokkal is jól bevált receptjeidet? Mit szólnál hozzá, ha mindezért meg is jutalmaznánk? 

Oszd meg velünk receptötleteidet, és ha szerencséd van, megjelentetjük a HarmoNet receptrovatában, hogy minél többen megismerhessék a ti családi finomságaitokat is.

Saját recept, saját képpel
Stop! Mielőtt kikeresnél ezt-azt a netről ... Niki, a Nagyi konyhája rovatunk szerkesztője, csak olyan receptet ad közre és jutalmaz, amiről tudja, hogy tényleg bevált, saját recept. Mindenképpen fotózd le az elkészült ételt a tányéron (a fotókat jpg formátumban csatold), és a képpel együtt küldd el! Nem profi fotókat, csak bizonyosságot szeretnénk a többi főzőcskézőnek, hogy a recepted tényleg elkészíthető!  

A legjobban sikerült receptek beküldői közt hetente sorsolunk ki mindenféle értékes nyereményeket, a beküldött recepteket pedig a HarmoNeten a Nagyi konyhája rovatban közzé is tesszük!

Ha te is szponzorálnád a rovatot, írj nekünk a marketing(kukac)harmonet.hu címre!

A receptküldés egyszerű!
Patocskai Niki, a Nagyi konyhája rovat vezetője fogadja a hozzá ékező e-maileket. Bátran címezd neki a levelet, akár mellékletben, akár a levélben megírhatod receptedet, vagy receptjeidet. Ne felejtsd aláírni őket, hiszen a neveddel együtt jelenik meg majd a recept. (Lehet becenév, fórumon használt nicnév is!)

A képet egyszerűen csatold a levél mellé, és már jöhet is a recepted. A kép készülhet a mobiltelefonoddal, digitális fényképezőgéppel, vagy kamerával is, sőt a készítés fázisait is fotózhatod, hogy a nálad kevésbé gyakorlott olvasók is könnyen megfőzhessék, vagy megsüthessék azt, ami neked már könnyen megy. Az ételek fantázianevet is kaphatnak.

Tehát semmit sehová nem kell feltölteni, nem kell sehová regisztrálnod, nem kell semmilyen nem kívánt adatodat megadnod.

IDE KÜLDD A RECEPTEDET!

Nyeremények
S hogy milyen ajándékokat sorsolunk ki a legjobb receptet beküldők között ? Nézd meg a következő oldalon található nyereménylistát! (Lapozz tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9642 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x