HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22
Címlap / Asztalra / Csirke diós-tejszínes mártással, mézes sült almával

Csirke diós-tejszínes mártással, mézes sült almával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22

Egy igazi különleges recept Gallov Andreától, köszönjük szépen!  

 

Csirke diós-tejszínes mártással, mézes sült almával

Hozzávalók: 60 dkg bőr nélküli csirkemell vagy kicsontozott felsőcomb, 2 fej hagyma, 4 dl félédes fehérbor, 3-4 dl tejszín, 10 dkg durvára vágott dió, 3 db savanyú alma, méz, só

A csirkedarabokat megsózzuk, jó duci darabok legyenek, ne szeleteljük! A hagymákat felkarikázzuk, majd egy műanyag tálba a csirkedarabokat és a hagymákat rétegezzük. Az egészet meglocsoljuk a borral, hogy ellepje, majd mehetnek egy éjszakára pihenni a hűtőbe. Előveszünk egy jó nagy tepsit, beletesszük a pácolt csirkedarabokat és az előzőleg félbevágott, kimagozott és mézzel megkent almákat. A leszűrt pácléből kicsit öntünk az egész alá, és előmelegített sütőbe toljuk közepes lángra. Sülés közben néha meglocsolgatjuk a félretett páclével. Közben egy serpenyőben illatosra pirítjuk a diót. A tejszínt felforraljuk, sózzuk, pici szerecsendióval ízesítjük, és a pirított dióval kis lángon főzzük, sűrítjük. A csirkéket és az almákat tálra szedjük, a mártást külön csészében kínáljuk mellé. Krumplipüré, esetleg rizs illik hozzá.

 






 
 
[ 4678 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x