Borjúérem vargányagomba mártással
Címlap / Asztalra / Borjúérem vargányagomba mártással

Borjúérem vargányagomba mártással

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Igazi különlegesség a húsevőknek! 

Borjúérem vargányagomba mártással

Hozzávalók: 4-5 dkg borjúszelet, só, őrölt bors, 0,5 dl olaj, 5 dkg vaj, 5 dkg apróra vágott póréhagyma, 20 dkg vargányagomba, 5 gerezd fokhagyma, 2 csomag petrezselyem, 1 dl száraz fehér bor, 1 doboz Milli Főzőtejszín Light 15% 0,3l

A borjúszeleteket sózzuk meg és süssük meg őket 0,5dl olajban, serpenyőben. Amikor kész vegyük ki a hússzeleteket. Tegyünk a serpenyőbe vajat és szórjuk rá az apróra vágott póréhagymát. A kockára vágott vargányagombát pirítsuk meg rajta, ízesítsük sóval, durvára őrölt borssal, zúzott fokhagymával és apróra vágott petrezselyemzölddel. Amikor megpirult öntsük rá a száraz fehér bort, s ha felforrt öntsük hozzá a 1,5dl Milli Főzőtejszín Light-ot. Addig forraljuk, míg krémsűrűségű lesz, majd tegyük a hússzeletekre és köretként rizst, vagy burgonyafánkot kínáljunk hozzá.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8196 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x