Kolbászos-káposztás fazék
Címlap / Asztalra / Kolbászos-káposztás fazék

Kolbászos-káposztás fazék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Laktató, meleg és finom! Ez mind jellemző erre a levesre! Kövesd az utasításokat és egy jó egytálételt rakhatsz a családod elé!  

Hozzávalók:
50 dkg kelkáposzta
4 közepes burgonya
2 sárgarépa
1 szál lángolt kolbász
kevés olaj, liszt, őrölt kömény, bors, só, pirospaprika

Elkészítése:
A kelkáposztát csíkokra vágom, a burgonyát, répát megpucolom és összeaprítom. Egy lábasban felteszem főni, ízesítem sóval, köménnyel, borssal.
A kolbászt karikára vágom, kevés olajon megsütöm. Kiszedem, és a fennmaradó olajban elkészítem a rántást.
Amikor a leves már majdnem kész, beleteszem a kolbászokat és berántom. Ha szükséges, még ízesítem!
Friss kenyérrel és tejföllel tálalom.

Megjegyzés:
Akkor jó ha sűrű, tartalmas levest kapunk, így akár egytálételként is kínálhatjuk.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3084 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x