Valódi olasz: penne bolognese
hirdetés
Címlap / Asztalra / Valódi olasz: penne bolognese

Valódi olasz: penne bolognese

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Különleges mesterrecept egy olasz vendéglőstől. Mitől lesz valódi? A marhahústól és...  


Rendezvénynaptár


Hozzávalók:


1/2 kg darált marhahús
1 fej hagyma
olíva olaj a sütéshez
paradicsomlé vagy sűrített paradicsom
1 kk. kakukkfű
1 kk. oregano
1 kk. majoranna
1 kk. cukor
csipetnyi fehérbors, só
csipetnyi fahéj
3-4 csepp citromlé

Elkészítés:

Vágd nagyon apróra a hagymát, diszteld szőkér,e és futtasd meg rajta a darált marhahúst. Add hozzá a sót és a borsot.

A paradicsomlét készítesd elő, míg a hús párolódik, keverd hozzá a zöldfűszereket (ebbe is mehet még egy pici bors, és persze az íz titka, a csipetnyi fahéj). Öntsd fel az egészet a fűszeres paradicsomlével és amikor már majdnem kész, adj hozzá néhány csepp citromlevet és egy picike cukrot.

Párold egészen puhára.

A kifőtt penne tésztát tedd a tányér aljára, halmozz rá a húsos szószbó,l és szórd meg a tetejét parmezánnal és friss oregánóval. 

 
 




 
 
[ 3280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x