Halloween-i torta - sütötökkel és dióval
Címlap / Asztalra / Halloween-i torta - sütötökkel és dióval

Halloween-i torta - sütötökkel és dióval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Garantáltan gyerekbarát süti - elrejtheted benne a nem szeretem sütőtököt is! Fahéjas, diós ízével igazi finomság őszi napokra!Lepd meg vele a családot Halloweenre!  

Fűszeres sütőtöktorta

Hozzávalók: 1 kis doboz natúr joghurt, 2 tojás, 15-20 dkg cukor (nálam barnacukorral készült), 1 tk. házi vanília kivonat, 25 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 1 tk. szódabikarbóna, fahéj, 2 nagy marék darabosra vágott dió, 15 dkg vaj, 25 dkg sütőtök (sütve, héj nélkül mérve)

A tököt összetöröm, hozzákeverem a cukrot, a vajat, a tojásokat, a fahéjat és a joghurtot. A lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a diót egy másik edényben vegyítem össze. A tökös masszába szórom és az egészet összekeverem egy egynemű masszává. 180 fokon közepes tepsiben tűpróbáig sütöm.

Díszítés I.: Tök vagy szellemformákat rajzolok egy papírra, kivágom a belsejüket és ezt ráhelyezem a kisült tésztára. Porcukorral leszórom majd óvatosan leveszem a sablont.

Harmonet tipp: Citrommal ízesített tejszínhabot vagy habbal lazított krémsajtot kínálhatsz hozzá! Nagyon jól illik ehhez az ízvilághoz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11886 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x