Karfiolos búbos hús
Címlap / Asztalra / Karfiolos búbos hús

Karfiolos búbos hús

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A karfiolt sós, fokhagymás vízben megfőzöm, leszűröm. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kiolvasztom.  

 

sertéskaraj 60 dkg
olaj 8 cl
zöldpaprika 10 dkg
paradicsom 10 dkg
karfiol 30 dkg
fokhagyma 2 gerezd
füstölt szalonna 5 dkg
liszt 5 dkg
tej 2 dl
tejföl 2 dl
tojás 1 db
zöldpetrezselyem 1/2 cs.
Pannónia sajt 10 dkg
szerecsendió
őrölt fehér bors, só

Elkészítése:
A sertéskarajt nyolc szeletre vágom, és enyhén kiverem. Besózom, kevés olajon pirosra sütöm, majd kevés víz hozzáadásával fedő alatt puhára párolom. Nyáron egy zöldpaprikát és egy paradicsomot is teszek hozzá. Míg a hús puhul, elkészítem a búbot. A karfiolt sós, fokhagymás vízben megfőzöm, leszűröm. Az apró kockákra vá-gott szalonna zsírját kiolvasztom. A szalonnakockákat félreteszem, a visszamaradt zsírból a liszttel, a tejjel és a tejföllel sűrű besamelmártást készítek. Ha langyosra hűlt, hozzáadom a tojást, a szalonnát, az áttört karfiolt, egy kevés apróra vágott petrezselyem zöldet, őrölt fehér borsot, szerecsendiót, ízlés szerint sót. A hússzeleteket egy enyhén olajozott tepsiben egymás mellé helyezem és a tetejükre halmozom a karfiolos krémet. Megszórom a lereszelt Pannónia sajttal és forró sütőben pirosra sütöm. Burgonyapürével tálalom.






 
 
[ 4993 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x