Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Boldog szülinapot
Hamarosan hallhatjuk Mark Knopfler első dupla albumát

A napokban 63. születésnapját ünneplő Mark Knopfler, akiről ki ne tudná, hogy félig magyar származású és a Dire Straits zenekarával világhírre tett szert, szept. 3-án nyolcadik stúdióalbumát jelenteti meg, amely pályafutása első dupla lemeze.


Manfred Mann is pályafutásának 50. szülinapjára készül

Nagyon sokféle formációban alkotott maradandót a rockvilágban a dél-afrikai születésű Manfred Mann billentyűs, aki indulásának megünneplésére még ebben az évben 35 állomásból álló angliai turnéra megy.


Csak azért sem öreg a rock and rollhoz - Ian Anderson 65 éves

Alig huszonévesen is el lehetett volna adni öregembernek, hatalmas bozontjával, markáns vonásaival.Sokkal vénebbnek manapság sem tűnik,legfeljebb szemérmesen kendőt vagy sapkát hord a fején, hogy hajhiányát elrejtse.
Októberben egy héten keresztül Chuck Berryt ünneplik

Nincs kerek szülinapja (október 18-án lesz 86 éves) a rockzene élő ikonjának, akinek tulajdonképpen a rock and rollt köszönhetjük és nagyon sok díjat begyűjtött már élete során, ezúttal az American Music Masters kitüntetettje lesz.


Isten éltesse a Rolling Stonest!

50 évvel ezelőtt 1962. július 12-én mindössze 110 néző előtt, - akik többnyire jazzrajongók voltak - a londoni Marquee Club színpadára egy ismeretlen zenekar lépett Rollin' Stones néven.


Steve Winwood a 64. szülinapját turnéval ünnepli

Közel 50 éve van már a pályán Steve Winwood, aki hajdanában a Spencer Davis Group billentyűs-énekeseként kezdte, majd a Traffic, a Blind Faith tagjaként és szólóban is kétségtelenül minden idők egyik legjobb rockhangja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x