Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap16...
Boldog szülinapot

Corky Laing, a Mountain dobosa

A kanadai Corky Laing abban a bandában játszott, amelyik negyven évvel ezelőtt 1969 nyarán Woodstockban hatalmas sikert aratott. Dobosunk január 26-án ünnepli 61. születésnapját.


A Marhaszívűek agyament Kapitánya: Captain Beefheart

Még Frank Zappánál is agyamentebbnek mondható, pedig az már nagy szó. A szürreális kollázs-rock-zene zászlóvivőjének tekintették. De mit is várhat az ember egy olyan művésztől, aki magát Captain Beefheartnak, Marhaszív Kapitánynak nevezi? 


Csendes kis róka, dübörgő basszussal - John Paul Jones 63 éves

Nyugodtan eljátszhatta volna Vuk szerepét, ha magyarnak születik, hiszen kicsi, vörös (most már kevésbé), enyhén ijedt arcú, de mégis van vonásaiban valami nagyon ravaszdi. Egyszer, amikor a Led Zeppelin sikereinek csúcsán egy sztorit kértek tőle, azt felelte:


Buddy Whittington szülinapjára

Amikor néhány héttel ezelőtt Mayall bejelentette, hogy szélnek ereszti Bluesbreakers bandájának tagjait és kis pihenő után más zenészekkel kívánja majd folytatni, zenekarának oszlopos tagjára, Buddy Whittington jövőjére is gondoltam, aki az elmúlt 15 évben oly sok örömet szerzett nekünk csodálatos gitárjátékával.


James Hetfield, a kétméteres "rock-vadállat"

Nem sokan vannak a rock nevezetes alakjai közül, akik két méter körüliek: hajdan Don Brewer, a Grand Funk Railroad dobosa, később a szintén dobos, félelmetesen kopasz Chris Slade majd John Illsley, a Dire Straits basszusgitárosa tartozott az égimeszelők közé. Manapság a legnevezetesebb colos James Hetfield, a Metallica énekese, aki augusztus 3-án ünnepli 45. születésnapját.


Jeremy Spencer, akit egykor elcsábított egy szekta

A blues-rock szerelmesei, - de azok közül is inkább az 50 felettiek - bizonyára kitalálták, hogy az egykori Fleetwood Mac blueszenekar slide-gitárosáról van szó, aki most ünnepli 60. születésnapját.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x