Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17...
Boldog szülinapot

Mark Tremonti - a Meztelen totyogótól az Alter Bridge-ig

A Naked Toddler (Meztelen totyogó) nevű rockbanda 1995-ös indulásától a világhírű Creeden át a 2004-ben létrejött Alter Bridge zenekar megalakításáig nem totyogott, hanem szinte szárnyalt a napokban 34. születésnapját ünneplő virtuóz gitáros, Mark Tremonti.


Robin Trower - "ismeretlenül" a legjobb gitárosok között

Bámulatosan kezeli a hangszerét ez a most már 63 éves zenész, de úgy telt el a pályafutása - legalább is eddig - hogy a nevét sosem olvashattuk a világ legnépszerűbb és legjobban sztárolt gitárnyűvői között, pedig megérdemelte volna.


Robbie Krieger - egy gitárzseni a háttérből

Amikor a csúcsponton volt, alig-alig vették észre, hiszen a The Doors-ban minden tekintet Jim Morrisonra irányult, még akkor is, ha az együttes ereje éppen a négy fiatalember egymásra hangoltságában volt. Holott ő volt az Ajtók között a legkiválóbb zenész, a csendes, vörös, bongyor fejű gitáros


Tó Gergő, hatalmas testtel, hatalmas hanggal

Imrefi, Tó és Bűvész – ezt az elvetemült fordítást engedte meg magának az 1970-es évek elején egy magyar ifjúsági lap a rock egyik legnagyobb hatású szupergroupjáról, az Emerson, Lake and Palmerről. Bár a csapat kilenc éve „végleg” feloszlott, tagjai ma is folyamatosan jelen vannak a zene világában.


Peggy, a kétlaki

Bár a basszusgitár egy rockbanda egyik alapja, a Jethro Tullban sokáig mégis az egyik legneuralgikusabb posztnak számított. A legstabilabb közülük a hangszer negyedik megszólaltatója, Dave Pegg volt, aki november 2-án ünnepli 60. születésnapját.


Újjászülető, tiszta vizű hívők

1967 és 1971 között, a Beatles tartós egyeduralmát megtörve, két együttes ontotta a sikerdalokat, milliós rajongó táborokat szerezve. Az egyik – e körökben szégyen kimondani – a Bee Gees volt, a másik viszont a Creedence Clearwater Revival, amely feltűnésének 40. évfordulóját ünnepeljük.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x