Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18...
Boldog szülinapot

Mélyből kiáltó Punk Szent Miklós

Nem sok olyan rock-muzsikus volt eddig életemben, aki miatt egészségemet tettem volna kockára. Ő volt az első és eddig az egyetlen: a Mélyből kiáltó Punk Szent Miklós.


A

„Mélységesen meztelen zenét játsszunk, hogy szeretkezzetek” – e mondatot egy fiatal mexikói származású muzsikus mondta közel 40 évvel ezelőtt, és nemcsak azért, mert akkortájt dívott az univerzális szerelem-kultusz, hanem azért, mert zenéje valóban zsigerekig hatolóan érzéki volt, és az ma is.


Az első vaníliás rock-lebegés

Úgy szólt, mintha a dalokat a sebességük felére lassították volna, vagy pedig úgy, ahogyan "módosult tudatállapotú" emberekben szólalnak meg a hangok. Persze nem ez volt az egyetlen jellemzője a Vanilla Fudge együttes 40 éve megjelent első albumán lévő daloknak...


Sir Macca 65 lett

Már jóval több mint negyven éve ismerte meg a világ a nevét, balkezes gitárjátékát, különleges, átható hangját, akárcsak furcsa, kicsit lefelé álló szemeit, és - ahogyan angol hívei mondják - kisfiús "pudingarcát". Sir Paul McCartney az évtizedek alatt nem sokat változott külsejében, de közben a Beatlesszel és saját jogán is átírta a XX. század második felének zenetörténetét. A Beatles alapító tagja, zeneszerzője, korunk legnagyobb dalköltője június 18-án tölti be 65. életévét.


30 éves Kenny Wayne Shepherd, a blues-rockerek fiatal királya

A blues-rock rajongók örömére, azért vannak néhányan a fiatalabbak között is, akiknek a kezében jó helyre került az a bizonyos stafétabot (ami persze legtöbbször gitár), amelyet a műfaj legendáitól kaptak. Közülük az egyik Kenny Wayne Shepherd gitáros, aki június 12-én ünnepli 30. születésnapját.


Ő az Úrnő, a technika csak cifra szolga

Bár valószínűleg nem tud magyarul – ha célja lenne vele, minden bizonnyal megtanulna -  nyugodt lélekkel parafrazálhatná Adyt, persze nőnembe és jelenidőbe téve: „Én vagyok az Úrnő, a technika csak cifra szolga”.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x