Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19...
Boldog szülinapot

Johnny Winter köszöntése, ezen a tavaszias télen

A fehér (ő aztán tényleg az) bluesmuzsikusok közül nem sokan mondhatják el magukról, hogy évekig a legendás Muddy Waters bandájában játszhattak. Waters a fogadott fiának nevezte, Johnny Winter gitártudását így az is el tudja képzelni, aki sosem hallott tőle egy hangot sem.


Roberta Flack, a romantikus balladák énekesnője

Hölgyeknél nem illik a korra rákérdezni,- mi sem tesszük - így csak annyi biztos, hogy február 10-én ünnepli a születésnapját Roberta Flack, ez a csodálatos, érzéki hanggal megáldott énekesnő, aki egyes források szerint 1939-ben mások szerint két évvel korábban látta meg a napvilágot.


Egy szabad akaratú

Az 1960-70-es évek fordulóján jó néhány olyan fiatal lány lépett egyedül a közönség elé, - többnyire egy szál gitárral vagy zongorával - hogy női és alkotói öntudattól vezérelve sajátos, szociális töltésű költészetet kínáljon az énekével. Őket nevezték akkoriban "Folk-Madonnáknak", többségük még ma is énekel. Ilyen volt Joan Baez, Buffy St. Mary és Melanie is, aki február 3-án ünnepli 60. születésnapját.


A billentyűs, aki

Minden idők egyik legnagyobb progresszív bandájában, a Colosseumban sosem törekedett csillogásra, és nem furakodott mások elé, szerényen megbújt az orgonája mögött, mert káprázatos játéka úgy is önmagáért beszél.


Már

Berlini korszakában – úgy 30 éve - annyira belemerült a kábítószerek élvezetébe, hogy kevesen hittek abban eljön majd 2007. január 8., amikor a 60. születésnapján köszönthetjük. Szerencsére a rockon kívül annyi minden érdekli (film, színház, festészet, internet…), ami bőven elég ahhoz...


A

A "legmocskosabb rocksztár". "Biszex boszorkány". "A leggyönyörűbb ronda nő". "Sebzett nőstény vadállat". Vagy kevésbé fantáziadúsan: "A punk királynője". Az amerikai rock és a kortárs költészet egyik legszuggesztívebb alakja, Patti Smith, december 30-án 60 éves.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x