Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20...
Boldog szülinapot

Fókuszban Jan Akkerman, a holland gitármágus

Karácsonykor ünnepli 60. születésnapját Jan Akkerman, akit a brit Melody Maker olvasói már 1973-ban a világ legjobb gitárosának választottak, ez szinte példátlan az angoloknál, hiszen ők nem ájulnak el a "maradék Európa" zenészeitől, jobbnak tartják a hazai választékot.Úgy tartják rock-körökben, hogy egy bandában a legtöbb konfliktus az énekesek és a szólógitárosok között robban ki, a dobosok született "elmebetegek", és többnyire a basszusgitáros az, aki a józan észt, a kiegyensúlyozottságot képviseli. Így volt ez Bill Wyman, John Paul Jones, John Entwhistle, John Deacon esetében, és erre példa a november 30-án 61. születésnapját ünneplő Roger Glover is, a Deep Purple-ből.


60 éves a gitárosok zöld csillaga

Peter Green, minden idők egyik legjobb angol gitárosa a 70-es évek elején, pályafutása csúcsán úgy tűnt örökre eltűnik a rockvilágból. A kábítószer-függőség rabságából a 90-es években végre megszabadult és nagy örömünkre visszatért a színpadokra. 60. születésnapján köszöntjük.


A Zep dala nekünk 30 éve ugyanaz marad

Kezdetben valának Elvis Presley nézhetetlen bugyutaságai, amelyek „szalonképessé” silányították a rock and roll mélydéli fehér királyát. Utána jött a Beatles kedves bohóckodása, de nekik legalább nem kellett erőszakot tenniük zenéjükön, és jókat röhöghettünk a beszólásaikon.


Kacsaléptű Chuck-papa, rock and roll rosszfiú, avagy: Johnny, légy jó, ha tudsz...

Mondják róla, hogy az 1970-es évek elején úgy indult el turnézni, hogy csupán legendás Gibson ES 335 gitárját csapta a hóna alá. Ahol megállt, felbérelt kísérőnek egy-egy fiatal helyi zenekart - az alkalmi bandák vezére között volt bizonyos Steve Miller és Bruce Springsteen is...


A mi Palink 65 éve

Parányi  emberke akkora gitárral, amely szinte nagyobb, mint ő. Éneke is inkább halk, "elbeszélgető" stílusú. Mégis ő az, aki az amerikai  rock-költészet legszebb dalait szerezte, sőt, a világzenében is az  úttörők közé tartozott. Ráadásul a mi fiunk: a magyar származású Paul Simon október 13-án ünnepli 65. születésnapját.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x