Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap21...
Boldog szülinapot

Jerry Lee Lewis szülinapi bulija és lemeze

A zongorák hírhedt amortizálója, Jerry Lee Lewis a hétvégén ünnepelte 71. születésnapját New Yorkban, s ebből az alkalomból egy nem mindennapi jam sessiont hozott össze olyan vendégekkel, mint Buddy Guy, Ronnie Wood, Don Henley, Tom Jones, Solomon Burke, Chris Isaak, Kid Rock és a szebbik nem képviseletében Norah Jones.


Ti is, ők is, mi is... a U2 30 éve

1960. május 7-én világpolitikai bomba robbant: Nyikita Hruscsov szovjet pártvezető bejelentette, hogy lelőttek a Szovjetunió felett egy amerikai kémrepülőgépet. A U2-botrány meghiúsította a Dwight D. Eisenhower amerikai elnökkel Párizsba tervezett szovjet-amerikai csúcsot.


Negyvenéves extrém, 33 éve távozott hazafi-dalnok

Rockhálónk közösen ünnepelhet egy kiváló amerikai gitárossal, akit elsősorban a funk-metál rajongói bálványoznak: igaz, magazinunk még csak hétéves, gitárhősünk, Nuno Bettencourt pedig a 40-et tölti be ma.


A Szív-Béke Emberi Napsütése

"Ne próbáld megváltoztatni a világot. Kudarcot fogsz vallani. Próbáld meg szeretni a világot. Lám, a világ megváltozott. Örökre megváltozott." Él közöttünk egy Ember, aki földi halandók szülötte, mégis eljutott odáig, hogy kapcsolatba kerülhetett felsőbb erőkkel, magasabb spirituális energiákkal és üzenetekkel...


Bámuljuk és szidjuk negyedszázada: MTV

Még csak hároméves volt, amikor Frank Zappa - ki más? - egy subidubis dalt ajánlott neki Be In My Video címmel. Egy évvel később már világsláger is született róla, pontosabban azokról, akik műsorában gitárral a kezükben gizdáskodnak. A szerző Mark Knopfler volt, a dal pedig a Dire Straits Money For Nothingja.


Jagger, a Hölgyek Öröme

Igaz, hogy nem 300 éves, és még igen messze van attól, hogy fagyönggyé váljon, mint Szindbád, de alighanem ő is túl van már a száz asszonyon/lányon, mint az élet közép-európai szerelmese. Mick Jagger, aki július 26-án ünnepli 63. születésnapját, elválaszthatatlan a női nemre gyakorolt vonzerejétől...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x