Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29...
Boldog szülinapot

Negyven éve szállt fel Jeffersonék repülőgépe

Remek vokálok, LSD-be mártott gitárok, józanul is lebegtető hangulatok, keleti motívumok, rock és amerikai folk-ihletések. Ez volt a Jefferson Airplane, amely a San Franciscói tudattágító kísérletekből és a zenerajongó hippikommunákból nőtt ki - éppen 40 éve.


A kétméteres

Nem sokan vannak a rock nevezetes alakjai közül, akik két méter körüliek: hajdan Don Brewer, a Grand Funk Railroad dobosa, később a szintén dobos, félelmetesen kopasz Chris Slade majd John Illsley, a Dire Straits basszusgitárosa tartozott az égimeszelők közé. Manapság a legnevezetesebb colos James Hetfield, a Metallica énekese, aki augusztus 3-án ünnepli 42. születésnapját.


Megkezdődött a B.B. King ünnepségsorozat

A Mississippi Coast Coliseumban tartott előzetes születésnapi bulin (a nevezetes dátum szeptember 16.) fellépett még Rockin, Dopsie Jr. és a szebbik nem képviseletében Deborah Coleman is.


Dundi basszeros, tenorhanggal

Clarke a jazz-rock "alapbanda" benjáminja, a gitáros Clem Clemson 56, Jon Hiseman dobos 61, Dave Greenslade orgonista 63, Chris Farlowe énekes 65 lesz októberben, és éppen a hét elején töltötte be 61. életévét a ma is rendkívül vonzó Barbara Thompson, a szaxofon első Lady-je. (Az alapító Dick Heckstall-Smith tavaly decemberben hunyt el 70 éves korában).


A hard-rock riff 40 éve

1965. július 23-án egy egyszerű, de annál határozottabb, és hatásosabb gitárfutam szólalt meg a brit BBC tv-ben: a Kinks játszotta a You Really Got Me című dalát. Ezt a napot tekinthetjük a hard-rock, pontosabb a hard-rock riff születésnapjának.


Szárnyalnak a Sasok az

A kiadvány öt hete vezeti a DVD-k listáját, ami szép ajándék a zenekar énekes-dobos-főnökének, Don Henley-nek, aki július 22-én ünnepli 58. születésnapját.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x