Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8...
Boldog szülinapot

Szépséges Alicia, a zene Csodaországából

Alicia Keys - dallamos a neve, akárcsak az a zenei világ, amelyben egy évtizede sikert sikerre halmoz. Még csak most harmincéves, de világszerte eladott lemezeinek száma meghaladja a harmincmilliót.


Mellesleg már Dolly Parton is 65!

Korához képest azonban még mindig remekül néz ki Dolly Parton, az amerikai nemzet csalogánya, a country királynője, aki több mint fél évszázadot töltött azokon a bizonyos deszkákon.


Joan Baez a folk csalogánya immár 70

Gyönyörű, kristálytiszta hang, a nagy elődökhöz híven mély mondanivaló - ez tette Joan Baezt a hatvanas évek meghatározó dalnokává.


Phil Spector

Phil Spector, minden idők egyik kiemelkedő producere hatvanéves korában aligha számított arra, hogy valaha a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézet lakója lesz. Egy 2003-as gyilkosság elkövetőjeként tölti börtönbüntetését.


Jorma Kaukonen, a finn származású gitáros hetvenen túl is aktív

Ugyan nem emlegetik egy sorban Eric Claptonnal vagy Alvin Lee-vel, pedig a 70-et minap betöltő Jorma Kaukonen mestere hangszerének.


Dr. John a 70 éves halhatatlan újabb Grammy-ben reménykedik

Such a Night - énekelhette néhány napja Dr. John, a fehér blues és rock nagyszerű zongoristája és énekese leghíresebb dalát, miután tudomást szerzett arról, hogy halhatatlanná vált.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x