Nem elírás: Dobd ki a szemetest!
Címlap / Otthon / Nem elírás: Dobd ki a szemetest!

Nem elírás: Dobd ki a szemetest!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-08

Nem csak a szeméttől, de a kukától is meg lehet szabadulni, ha feleslegessé válik. Tóth Andi és családja négy éve szánta el magát arra az életmódváltásra, amelynek eredményeképpen több mint 90%-kal tudták csökkenteni a háztartásukban keletkező hulladék mennyiségét. Az ökoblogger anyuka tapasztalatairól a Dobd ki a szemetest! c. könyvben (is) olvashatunk.  

 

Soha annyi szó nem esett a sajtóban és a közösségi médiában a környezetvédelem és a klímatudatosság fontosságáról, a műanyag- és hulladékmentes mindennapok szükségességéről, mint az elmúlt hónapokban. Lassan mindenki ráébred arra, hogy tenni kell. Most és valamennyi embernek. Azért, hogy legyen jövő, hogy legyen élhető élet a Földön évtizedek, évszázadok múlva is. A párbeszéd is fontos, az együttgondolkodás.Tóth Andi, a „Háztartásom hulladék nélkül" blog írója gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel segít a cél elérésében. Családjával együtt kb. négy éve szánta el magát arra az életmódváltásra, amelynek eredményeképpen - apró lépésekkel végül drasztikus mértékben – több mint 90%-kal tudták csökkenteni a háztartásukban keletkező hulladék mennyiségét.

A tapasztalatokról, a küzdelmekről, a fejlődésről blogot író édesanya hétköznapjait egyre többen és többen kezdték követni, figyelni, egyre többen kezdtek tanulni tőle. A mára 25 ezer fősre nőtt követőtábora már nem csak az interneten, hanem könyv formában is olvashat eredményeiről, tapasztalatairól. A könyv útmutatóként szolgálhat minden olyan ember számára, akit kicsit is érzékenyen érint a környezetvédelem.

A konkrét gyakorlati tippek a kezdőtől a haladó szintig rendszerezve olvashatók benne, így kézikönyvként használva, segítségére lehet mindenkinek abban, hogy képes legyen a háztartási hulladékát a magyar viszonyok között is megvalósítható módon egyre jelentősebb mértékben csökkenteni.

Tóth Andival közönségtalálkozó és könyvbemutató lesz 2019. október 5-én, szombaton 18 óra Berzsenyi Dániel Könyvtár földszinti előadótermében (Szombathely, Dr. Antall József tér 1.).  

 

   
 
 
[ 718 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x