HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-17
Otthon

Veszélyes a tengerparti selfie?

Akár 2.5 millió magyar otthona is veszélyben lehet, amíg nyaralni megy.


Eredeti, utángyártott vagy ...?

Igen, ez a kérdés: Te mit értesz az "utángyártott" alatt? Mondjuk, ha a nyomtatódhoz szükséges tonerről van szó! Merthogy igen sokszor van kavarodás, legtöbben úgy gondolják, ami nem eredeti, az utángyártott. És akkor mi a helyzet az utántöltöttel? Nos, mindez most kiderül ...


Kalciummal és D-vitaminnal a nyári balesetek ellen

A nyár a táborozások, a kirándulások, a strandolások és a fürdőzések időszaka, de ezek a szabadban eltölthető tevékenységek mind különféle veszélyeket tartogatnak a kicsik számára. A nyaralások alkalmával a gyerekek rengeteget játszanak, szaladgálnak, bicikliznek,így könnyen érhetik őket apróbb balesetek, azonban, ha csontjaik erősek és ellenállóak, a nagyobb problémák megelőzhetőek.


Problémás kamaszkor - Ma van a kábítószer-ellenes világnap

Amikor gyermekünk belép a kamaszkorba, folyamatos aggodalom és harc az életünk vele, érte, általa. Féltjük szinte mindentől, különösen a drogoktól. Mit tehetünk szülőként, ha a gyerek kipróbálta a kábítószereket, netán rendszeres használóvá is vált?


Kerti parti - hogyan igyunk okosan?

Javában tart a kerti bulik szezonja, amelyek igen ritkán zajlanak alkoholfogyasztás nélkül. Ezt is lehet azonban okosan és biztonságosan csinálni, elkerülve a baleseteket, rosszulléteket és kellemetlen szituációkat. Hogyan vendégeljük meg alkohollal a barátainkat? 9 tipp a szakembertől.


Környezettudatosan az otthoni nyomtatásban is

Ma már jó, ha az aláírásunkat kézzel írjuk, egyébként mindent szerkesztünk, nyomtatunk. Életünk részévé vált az otthoni nyomtatás is, hiszen rögtön akarjuk nyomtatva látni, borítékba zárni, ügyet lerendezni. OK, nyomtassunk, csak nem mindegy, hogy mivel, hogyan.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x