HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Otthon

Rendezvénynaptár
Segíts cicádnak szembeszállni a hőséggel!

A nyári kánikula idején nem csak nekünk embereknek fontos, hogy megfelelően védekezzünk a tartós meleg veszélyei ellen. A hőség a házi kedvenceink szervezetét is megterheli.


Találd meg az énidőd az otthonodban - töltődj és lazulj!

A rohanó hétköznapok mókuskerekéből nagyon nehéz kiszállni. Pedig muszáj! Egy kis időre mindenképp. Heti két - három alkalommal időt kell szakítanunk arra, hogy egy kicsit fel tudjunk töltődni. Próbáld meg úgy, hogy ki sem kell lépj otthonról ...


5-ös lista az élhetőbb környezetért

Régóta fogyasztói társadalomban élünk, ahol minden a vedd meg - használd - jön újabb -dobd el - vedd meg az újat körforgásra épül. Persze a gazdaságunk működtetéséhez szükséges a termékek előállítása és fogyasztása, de vajon meddig mehet ez még? 2018-ban augusztus 1.-re esett a túlfogyasztás napja, ilyen gyorsan éltük fel az eredetileg egy évre való készleteinket. Ilyenkor mindenki kicsit megdöbben, bűnbakot keres és vannak páran, akik elkezdenek tudatosabban élni.


6 hatásos hiszti ellenes tanács, gyakorló szülőknek

Hisztizik! Másféléves. Hároméves. Ötéves. Hétéves. 37 éves ... és hisztis! A hisztit egyik- másik gyermek ugyan kinövi; ám van, akinél életforma marad, mert a hiszti alapmagatartásként rögzül.


Pont a fele elég! - Bőröndöd úgyis megtelik!

Minden nő tudja, mekkora fejtörést is okoz a nyaralást megelőző napokban, hogy mit vigyen magával. Majd a káosz közepette hajlamosak vagyunk a teljes ruhatárunkat bepakolni, hazaérve pedig rájövünk, hogy a felét nem is viseltük. Kövesd az alábbi 6 lépést, így elkerülheted a felesleges cipekedést!


Igazi szemetek - okosan gyerekek!

A nyár a pihenés, lazulás, strandolás ideje, legalábbis legtöbben ilyenkor veszik ki a szabadságuk nagyobbik részét és a család együtt nyaral. Értsünk ez alatt akár "csak" egymással töltött önfeledt napokat otthon, akár belföldi vagy külföldi nyaralást, az biztos, hogy ilyenkor többször fordul elő, hogy olyan dolgokat teszünk, ami valójában nem szokásunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x