Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
hirdetés
Otthon
Stressz és kínos mosolyok - a bolt átalakult valami morbid videojátékká

Lassan már azt sem tudom megmondani mióta is vagyunk karanténban Angliában. Vagyis, a világ mióta van karanténban, mert én egy percig sem voltam, mivel key worker vagyok. Ami azt jelenti, hogy folyamatosan járhatok, járnom kell dolgozni: egy nagy élelmiszerláncnál vagyok ellenőr.


Segíts azzal, amire gyermekeidnek már nincs szüksége!

Tavaly nyár óta háromezernél is több örökbefogadó több mint 450 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő óvodát, így közel 30.000 gyermeket segített az Örökbe fogadok egy ovit! kezdeményezésen keresztül. A mozgalom most újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az óvodák mellett már gyerekházakat, tanodákat, gyermek- és lakásotthonokat is összekötnek az örökbefogadókkal.


Kitekintő: remény és aggodalom Ausztriában

A korábban viruló idegenforgalmi célpontokat egyik pillanatról a másikra zárták be. Hogy kezelték az osztrákok a járványhelyzetet, és hogy élték meg ezt a turizmusban, vendéglátásban dolgozók?


Kik fogadhatnak örökbe kisgyereket, és kiknek nem kellene örökbefogadniuk?

Az örökbefogadás nem jog, hanem lehetőség. És hatalmas felelősség! A kormány most változtatni akar a feltételeken, de vajon ez a gyerekek érdekeit szolgálja? Olvasd el a részleteket, és ha egyetértesz a petícióval, írd alá!


Robot hozza házhoz az ételt, de nem ez a legnagyobb változás

Angliában élünk 2010 óta, gyermekeink itt születtek, életünk itt teljesedett ki. Majd egyik napról a másikra egy szempillantás alatt kifordult magából... Karanténos mindennapok home office-ból 2 gyerekkel, akik imádják a házhozszállító kis robotot.


Lockdown, 2020 - semmi sem lesz már olyan, mint régen

Most mindenkit mindenhol egy dolog foglalkoztat: a COVID-19. Mi történik, és mikor lesz vége? Egyes helyeken hamarabb, másutt később, csapott le a világot jelen pillanatban romokba döntő és jelentősen átrendező koronavírus. A közös, hogy mindenhol akadnak emberek, akiknek az élete sosem lesz újra a régi, ahogyan az enyém sem… - Lily írása érzésekről, félelmekről, és arról, hogy hogyan jutott el az életét megváltoztató felismerésig.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x