Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Otthon
Robot hozza házhoz az ételt, de nem ez a legnagyobb változás

Angliában élünk 2010 óta, gyermekeink itt születtek, életünk itt teljesedett ki. Majd egyik napról a másikra egy szempillantás alatt kifordult magából... Karanténos mindennapok home office-ból 2 gyerekkel, akik imádják a házhozszállító kis robotot.


Lockdown, 2020 - semmi sem lesz már olyan, mint régen

Most mindenkit mindenhol egy dolog foglalkoztat: a COVID-19. Mi történik, és mikor lesz vége? Egyes helyeken hamarabb, másutt később, csapott le a világot jelen pillanatban romokba döntő és jelentősen átrendező koronavírus. A közös, hogy mindenhol akadnak emberek, akiknek az élete sosem lesz újra a régi, ahogyan az enyém sem… - Lily írása érzésekről, félelmekről, és arról, hogy hogyan jutott el az életét megváltoztató felismerésig.


Mire adott reményt a bezártság? Miért nem pánikolok?

Spanyolország, Barcelona: egy újabb életszakasz, egy újabb állomás. Az első várva várt tavasz és az első nyár itt, szeretném mondani, hogy örök napsütésben, de igazából első tavasz és első nyár négy fal közé zárva. Nem követem a híreket, nem pánikolok, nem panaszkodom.


Költözködés és ügynöktipológia Londonban a karantén alatt

Mára már mindenki jól ismeri a szlogent, hogy #maradjotthon. Ám mi van akkor, ha hirtelen másik otthont kell találni? Alapból sem az ember kedvenc elfoglaltsága a költözködés, de kijárási korlátozás idején még több kihívással találjuk magunkat szemben. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült átköltöznünk Londonban a karantén idején egy másik lakásba, olvass tovább!


Az együttélés üzenete: valaki jobbat várok!

Gyakori vitatéma az együttélés vagy házasság kérdése. Kinek mi a fontos és miért? Kell-e a házasság, vagy felesleges procedúra? Erre keressük a válaszokat.


Párizsba lassan visszatér az élet

Mi is tér vissza igazából? Az elmúlt pár hónapban is volt élet, csak kicsit más, mint amit megszoktunk, amibe beleszoktunk. Korábban minden nap arra vágytunk, hogy csak egy pici nyugi legyen már, hogy legyünk mindannyian itthon együtt, és semmit ne csináljunk, ne kelljen menni sehová. Négy gyerekkel állandó pörgésben volt az élet. Jávor-Kiss Kata Franciaországból küldte el írását.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x