HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Otthon

Rendezvénynaptár
Advent...

Minden évben eljön az az időszak, amikor a nappalok rövidek lesznek, az éjszakák hosszúak, alig látunk napot és alig lehet világosban programot szervezni a családnak. A gyerekek sötétben indulnak el iskolába, és szinte sötétben is érnek haza, még akkor is, ha nem járnak különórákra.


Szenzoros érzékenység

Egyre több gyermeknél figyelhetőek meg a következő területeken megmutatkozó érzékenységek akár külön-külön, akár halmozott előfordulásban.


Szembenézni a kétségekkel és a félelmeinkkel

Lehetőleg egyedül tegyük ezt - a partner jelenlétében nehezebb őszintének lenni, mindketten a saját álláspontjukat fogják védeni.


A szerelmi háromszög is szenvedélybetegség?

A szerelmi háromszög és a szenvedélybeteg játszmák és szerepeik között nagyon nagy hasonlóság, egyezés van. Pszichológiai és dinamikai működésben is sokszor összecseng a függő - szer és hozzátartózói viszony a hűtlen-szerető és megcsalt fél érzelmeivel, és játszmáival.


Miért nem tudom kitenni a gyereket a hitvesi ágyból?

Nem túl régen keresett fel egy anyuka (Rita), mert 4 éves kisfiúk (Bence) még minden éjjel apa és közte alszik. Van saját szobája, benne saját gyerek ágya, de a külön alvás rendszerint alkudozással kezdődik, majd sírásba, vagy hisztibe torkollik. Napközben a kisfiú élénk, barátságos, az oviban gond nélkül alszik, de az este az valami egészen más.


Tudatos szülő születik

Amikor megérkezik egy kisbaba, hirtelen minden megváltozik. Rengeteg új energia szabadul fel, melyek egyrészt a kis jövevény saját belső lényéből fakadnak, másrészt ilyenkor nemcsak egy kicsi lélek jön világra, hanem megszületik egy édesanya és egy édesapa is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x