Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
hirdetés
Otthon
A véget nem érő családi vakáció Angliában

Az országos szobafogság hatodik hetébe lépve, megtépett idegrendszerrel, gyarapodott testsúllyal és feltűnően sok ősz hajszállal ülök a home office-omban, e sorokat gépelve, mégis azt mondom, hogy minden kihízott farmernaci megérte. Anna Supol írása Bristolból.


Járványnapló Angliából - Érdekes, abszurd és szomorú a helyzet

Folytatjuk a kitekintő sorozatot! Brigitta épp a Covid-19 járvány kitörése előtt kapta meg a brit állampolgárságot. Jelenleg a húgával él Brightonban, színdarabot ír, és már neki is nagyon elege van a bezártságból.


A város, ami soha nem alszik, most teljesen kihalt

New York, 2020. május. Az epicentrum. Az itt töltött közel 11 évem alatt volt már földrengés, hurrikán és superstorm is. Megúsztam. Most is így lesz, és nem lesz semmi bajom. Ezt szajkózom, ezt kell tudatosítanom magamban.


Hónapokig otthon a gyerek - a szorongás és bizonytalanság oldása

Még egy hónapig az iskolások biztosan otthon maradnak, az óvodásoknak és bölcsődéseknek pedig csak egy részének biztosított az intézményi felügyelet. A helyzet bizonytalansága, az ingerszegény környezet és a barátok nélkülözése komoly lelki sérüléshez vezethet a gyerekek körében - ezt hivatott oldani a Blum program neves meseterapeuta, pszichológus és drámapedagógus csapata, interaktív közösségi mesefeldolgozással.


 Anyák napjára

Csak engedd meg magadnak ezeket a gondolatokat. Ha valamelyik nehéz ebből, akkor dolgod van vele. Az anyaság a legszebb, ám olykor legnehezebb feladataink között van. Fogadd május első vasárnapját most egyszerűen csak így: Anyának lenni jó…


Karanténidő Kanadában - egy új életforma megszokása

Megváltozott élet, nehézségek és pozitívumok, amiket a koronavírus miatti intézkedések okoztak. Folytatjuk a kitekintő sorozatot: ezúttal a kanadai mindennapokba tekinthetünk be, Nagy Beáta jóvoltából.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x