Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Otthon
Élet Kréta szigetén a világjárvány alatt

Viktória 2007 óta él Heraklionban, Kréta szigetének fővárosában, mely egyben Görögország negyedik legnagyobb városa. Hogy telnek most a mindennapok? Hogy viseli a bezártságot Viktória 10 éves lánya, akit egyedül nevel? És milyen a görögök hozzáállása?


A jó szülők 3 legfontosabb tulajdonsága

Van három olyan fontos tulajdonság, amire mindenképpen szükséged van szülőként - te vajon mennyire vagy birtokában ezeknek?


10 dolog, amire figyelj, ha kutyaholmit veszel!

Nem csak a kezdő kutyások hibája, hogy feleslegesen elköltenek egy halom pénzt!


A vírus idején is van segítség a bántalmazott gyerekeknek

A gyermekbántalmazás és elhanyagolás a koronavírusos időben még több gyereket, fiatalt érinthet, hiszen a környezetük most nem vagy kevéssé tud odafigyelni rájuk. Fontos tudni, hogy ebben a "bezárkózott" időszakban is tudnak a bántalmazottak segítséget kérni - segélyvonalak és online felület állnak rendelkezésre, ahova az érintettek fordulhatnak.


Erőssé és érzékennyé is tesz minket a jelen helyzet

Olvasói gondolatok önzésről és önzetlenségről, összetartásról, alkalmazkodásról - üzenet a karanténból és a Karanténnak.


Jó anya akarok lenni! De hogyan?

Természetes, hogy minden anyuka jó anyuka akar lenni. De mit is jelent elég jó anyának lenni? Hogyan teszem a legjobbat a gyermekemnek, családomnak és magamnak? Létezik erre jó felelet?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x