HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-22
Otthon

...de mi az igazi gyerekkor?

A vénség jele, nosztalgia, vagy évezredes bölcsesség, hogy a mai gyerekektől számon kérjük a kütyühasználatot, miközben a saját ifjúságunkat állítjuk be etalonnak?


Idegenre hagyjam a gyerekem?

Magyarországon még mindig tartja magát, sőt erősödik az a nézet, hogy nem jó dolog a gyereket idegenre, pláne bébiszitterre bízni a gyereket. Az a nő, aki egy vadidegent enged be a lakásába, és ráadásul még rá is bízza a gyerekét, az nem lehet jó anya. Az még csak hagyján, ha néha a nagymama vigyáz rá - persze lehetőleg az én anyám, és nem az anyósom - no de egy idegen?


A szülés lelki oldala

Sok információ áll rendelkezésünkre a szülésről. A testi oldal olyannyira feltérképezésre kerül, hogy a varázsnak nem marad híre-hamva sem. Pedig, ha visszagondolunk, száz, vagy ezer évvel ezelőtt azt sem tudták, hogyan alakul, hogyan növekedik a baba az édesanyja méhében. Nem tudták, megvannak-e az ujjacskái, és, hogy a lábai nem dongák-e, sőt, arról sem volt fizikai képük, hogy a kis jövevény hím vagy nőnemű-e, vagy mikor is kellene a világra készülnie.


A család, akire vacsora közben 13-an törték rá az ajtót

Az új gyermekvédelmi törvény margóján sokan azt gondolják, hogy ők maguk nem lesznek érintettek. Tévednek. Újságírói interjúk alapján mai esetek, amik vérlázítóak és megtörténtek! Az emberek többsége az hiszi, hogy gyámhatósági vagy gyermekjóléti ügyük csak a halmozottan hátrányos, szegény, brutális vagy molesztáló szülőknek lehet. Sajnos a mai magyar valóság az, hogy sok esetben épp az ilyen családok felett siklik át az éber szervek figyelme, és olyan szülőkre pazarolják a szűkös erőforrásaikat, akikre nincs miért. Cikkünk megtörtént eset alapján készült.


A legszebb ajándék: lélekjelenlét

December 18-án gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a koszorún. Közel a karácsony, már csak egy hetet kell várnunk. Vajon tudjuk-e, hogy a párunk hogyan gondol a karácsonyra? Tudjuk-e, hogy mit jelent neki ez a gyönyörű ünnep? S vajon mit érez az újév közeledtével? A téli napforduló mit jelent neki? Hát nekünk?


Karácsonyi készülődés gyerekekkel

A Karácsony különleges misztérium, azonban lelkiségét és szellemiségét évről évre egyre kevésbé éljük meg, ennek helyét a kényszeres ajándékozás, a kapkodás és a feszültség veszi át, főleg akkor, ha a családban kisgyerekek vannak. Hiszen minden szülő szeretne tökéletes Karácsonyt varázsolni gyermekeinek. Hogyan tehetjük bensőségessé és mély lelki feltöltődést adó élménnyé az Ünnepeket?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x