Tini Horoszkóp - elárulja milyen nyarad lesz!
Címlap / Ezotéria / Tini Horoszkóp - elárulja milyen nyarad lesz!

Tini Horoszkóp - elárulja milyen nyarad lesz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Nagy nyári asztrológiai előrejelzés tiniknek, mind a 12 csillagjegyre!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Kicsit visszahúzódóbb időszakodat éled, s nem nagyon jössz ki a barátaiddal sem. Máskor egész délutánokra képes vagy beülni velük a kávézóba, de a következő hetekben nem leszel közlékeny hangulatban. Fáradtnak érzed magad, s aki kíváncsi rád, annak bizony el kell mennie hozzád. Befelé forduló hajlamod szerelmi életedben is megnyilvánulhat, nem nagyon keresed a flörtöt.
Amitől jobb kedved lehet: rózsaszín smink, rózsaszín táska.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Közlékeny korszakodat éled, s képes vagy arra is, hogy egész napokat pletyizéssel tölts, a barátaiddal. Figyelj arra, hogy szerelmedet ne beszéljétek ki, hiszen ez előbb, vagy utóbb visszajuthat hozzá, s még a kapcsolatnak is vége lehet. Kezeld bizalmasan az információkat, amelyeket rád bíznak, hiszen ellenkező esetben a megbízhatatlanság látszatát keltheted, s a barátaid is megharagudhatnak.
Amivel meg tudod őrizni a barátságokat: hallgass meg mindenkit, de ne mondj ítéletet!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Örülsz, hogy vége van az iskolai kötelezettségeknek, hiszen az utóbbi időben úgy érezted, hogy nagyon sok teher van rajtad. Valójában csak arra vágysz, hogy végre süttethesd a hasadat egy kicsit a napon, s az egész napot lustálkodással tölthesd. Ha teljesen elkényelmesedsz, akkor könnyen szedsz majd össze néhány felesleges kilót, s ez nem tesz majd jót a hiúságodnak.
A kilók ellen: vacsorára már csak zöldségféléket, sovány húsokat egyél!

Még több horoszkóp >>>
Kérdezz az asztrológustól >>>

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ha van még hátra vizsgád az iskolában, akkor szedd össze egy kicsit magad, hiszen szinte minden erőforrásodat kimerítetted. Gondolj arra, hogy az iskolai év végével már nem kell majd a kötelezettségekre gondolnod és pihenhetsz végre egy kicsit. Koncentrálj a legnehezebb feladatra, így jó eséllyel teljesíted majd az elvárásokat. Ügyelj arra, hogy minden nap kialudhasd magad!
A friss gondolatokért: egyél egy kis édességet a szellemi megmérettetés előtt!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ha úgy érzed, hogy jó eredménnyel zártad az iskolai évet, akkor kellemes hangulatban telik majd számodra a nyár első fele. Ha viszont sok volt a kudarcélmény, akkor már eleve szorongva várhatod az őszt. Gondold végig, hogy vannak-e „lyukak” a tudásodon, s ezeket a hiányosságokat nyáron is bepótolhatod! Elég, ha egy héten egyszer nekiülsz, s foglalkozol egy kicsit a nehezebb tantárgyakkal!
A következő iskolaév sikerességért: ülj össze néha egy olyan baráttal, aki segíthet neked!

 

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Lesz alkalmad arra, hogy rengeteg jó programban legyen részed a barátaiddal. Ezek a közös szórakozások könnyen hozhatnak neked új szerelmet is, sőt megtörténhet, hogy valamelyik barátod válik a szerelmeddé. Ennek megvan az előnye, hogy már úgyis ismeritek egymást, s pontosan tudjátok, hogy mit várhattok el a másiktól. Figyelj arra, hogy sok hasonlóság legyen közöttetek!
Hogy a csábítás biztos lehessen: öltözködj egy kicsit színesebben!

Még több horoszkóp >>>
Kérdezz az asztrológustól >>>
 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A nyár első fele nagyon „sűrű” lehet neked a programok tekintetében. Rengeteg olyan szórakoztató időtöltésre nyílik lehetőséged, amelyeket a családoddal, vagy a barátaiddal osztasz meg. Te azonban valami mást is keresel, szívesen fogadnál például egy új szerelemet. Erre azonban már aligha jut időd, s az ismerkedésre is kevesebb alkalmad lesz, mint szeretnéd.
Az új kapcsolatokért: járj nyitott szemmel, hiszen az orrod előtt vannak a lehetőségek!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Jól jönne neked egy kis önbizalom a nyáron, s némi önmagadba vetett hit. Különösen szerelmi téren vagy nagyon félénk, hiszen félsz attól, hogy nem vagy elég jó, s így visszautasíthatnak. Érdemes megbeszélned ezt a jelenséget a barátaiddal, akik nagyon jó trükköket mutathatnak arra vonatkozóan, hogy miként szerezhetnéd vissza az önbizalmadat. Te döntsd el, hogy miként használod ezeket az ötleteket!
A magabiztosságért: válassz egy új, érdekesebb frizurát!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Amikor vége az iskolai évnek, akkor hirtelen ér a sok szabadidő, amellyel először nem is nagyon tudsz mit kezdeni. Azon kaphatod magad, hogy „unatkozol”, s nem tudsz mit kezdeni az időddel. Itt az ideje új barátságokat kötnöd, s talán beleférne egy új szerelem is az életedbe. Az új kapcsolatokat nagyon könnyen megtalálhatod a vízparton, vagy a strandon, ami remek kikapcsolódás számodra.
Az új barátságokért: egy kis merészség segíthet új kapcsolatokat kötni! Viselkedj természetesen!
Még több horoszkóp >>>
Kérdezz az asztrológustól >>>

BAK (December 22. – Január 20.)
Úgy érzed, hogy óriási kő esik le a szívedről, amikor vége az iskolaévnek, s rájössz, hogy pont elég volt a kötelességekből. Arra vágysz, hogy önfeledt módon, a tetszésed szerint tölthesd a napjaidat, s erre meg is van minden esélyed. Tegyél meg mindent azért, hogy valóban jól érezhesd magad, hiszen jár neked a pihenés. A nyáron sok új szerelmi lehetőség megtalálhat, bánj ezekkel az alkalmakkal felelősségteljesen!
A testi, lelki egészségedért: ne menj bele futó kalandokba, kezeld óvatosabban a szerelmet!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Nagyon jó hangulatban lehetsz a következő hetekben, s a baráti körödnek is Te vagy a „lelke”. Te leszel, akinek mindig van egy jó tippje arra, hogy hová menjetek el, s így nem is valószínű, hogy unatkozni fogtok. A nyarat egy igazán izgalmas szerelem pezsdítheti fel, azonban bánj ezzel az alkalommal óvatosan, ne láss bele többet, mint amiről szól. Mire vége a nyárnak, a szerelem is elmúlhat.
Az örömteli nyárért: ne vedd a szívedre, hogy a kapcsolataid egy kicsit bizonytalanabbak!

 

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Rájöhetsz arra, hogy az iskolaév nagyon kifárasztott, s azon kapod magad, hogy egész napokat képes lennél átaludni. Fáradt és morgós leszel a következő hetekben, s ez nem tesz jót egyetlen kapcsolatodnak sem! Figyelj jobban családi és baráti kapcsolataidra, hiszen a számodra fontos embereket nagyon megbánthatod. Akkor, pedig nagyon sok energiádba kerülhet, hogy helyrehozd a dolgot!
A harmóniáért: beszélj egy kicsit lassabban, megfontoltabban! Így nem mondasz olyat, amit megbánhatsz!
Még több horoszkóp >>>
Kérdezz az asztrológustól >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 35720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x