Nagy nagyihoroszkóp!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Nagy nagyihoroszkóp!

Nagy nagyihoroszkóp!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Annyi idősek vagyunk, amennyinek ott belül, a szívünk mélyén érezzük magunkat! Az asztrológia segít benne, hogy ezt meg is élhessük!  


Rendezvénynaptár

Nem csak a tiniknek, hanem a nagyiknak is készítettünk egy nagy összefoglalót! A horoszkópunk segíthet abban, hogy törekvéseinket megvalósítsuk, figyelhessünk önmagunkra. A nagymamik persze bátran megnézhetik a nagypapák horoszkópját is!

KOS (Március 21. – Április 20.)
Sokkal makacsabbá válhat, s ez nem mindig kedvez a családi kapcsolatoknak. Nem baj, ha eltér a véleménye a családtagokétól, de a mondandóját érdemes diplomatikusan megfogalmaznia. Ezzel arra neveli a többieket, hogy ők is empatikusabban viselkedjenek! Ha mindenkiben van egy kis kompromisszumkészség, akkor könnyű közös döntéseket hozni!
Margit néni tanácsa: Használja ki az energikusságát! Reggelente végezzen néhány könnyű, frissítő tornagyakorlatot!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Szüksége lehet arra, hogy jól kibeszélgesse magát valakivel, hiszen rengeteg mondandója lehet! Érdemes felvennie a régi barátaival a kapcsolatot, s akár közös programot is szervezhetnek. Gondolkodjon el azon is, hogy mikor volt utoljára moziban, vagy színházban. Ha már nagyon régen, akkor itt az idő egy kis önfeledt szórakozásra!
Margit néni tanácsa: Találja meg az alkalmat egy jó kis baráti beszélgetésre! Ez jó alkalom arra, hogy kicseréljék a tapasztalataikat!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Kicsit kedvetlenebb, hallgatagabb lehet a megszokottnál, s a következő heteket érdemes pihenéssel töltenie. Nem most van itt az idő, hogy felvállalja az összes unoka felügyeletét, vagy nyaraltatását. Ezzel meg kellene várnia, amíg újra energikusabb lesz! Ha a családjával szeretne lenni, akkor inkább Ön látogassa meg az unokákat!
Margit néni tanácsa: Ha fáradtnak érzi magát, akkor ne akarjon erején felül teljesíteni! Ezt senki sem várja el Öntől! 

Még több horoszkóp >>>
Kérdezz az asztrológustól >>>
                        
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 48109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x