Jelkép jósda - Mi az életfeldatod? Most megtudhatod!
Címlap / Ezotéria / Jelkép jósda - Mi az életfeldatod? Most megtudhatod!

Jelkép jósda - Mi az életfeldatod? Most megtudhatod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Mi az életfeladatod? Jósdánk hozzásegít, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a válaszokhoz! Egyszerűen válassz egy szimbólumot, és nézd meg mit jelent jelenlegi életedben.  

Az életfeladat megtalálása rendkívül fontos szerepet kap a legtöbb tudatosan élő ember életében.
Amikor annak megfelelően élünk, létezünk és tervezzük mindennapjainkat, azt érezhetjük, hogy a Sors akaratával harmóniában cselekszünk, és inkább sikerek várnak ránk, míg ha ezzel ellentétesen, a széllel szemben cselekszünk, akkor azt tapasztalhatjuk, próbálkozásaink minden erőt felőrölnek.

Ha szereted az efféle jóslatokat, és még nincs Harmónia kártyád, akkor nosza, regisztrálj most! >>>

Az ember párhuzamosan több élettérben mozog

Egyszerre teljesít a párkapcsolatok terén, a munkájában, vagy valamilyen új, kreatív dologba fog. Az életre szóló feladat mellett nagyon nagy hangsúlyt kapnak az átmeneti elvégzendők. Ha ezeket sikeresen teljesítjük, továbbléphetünk, egy fejlettebb és kiegyensúlyozottabb állapotba kerülhetünk. Egy-egy időszak, periódus lehet néhány hónap, de akár néhány éves szakasz is. Ha nem tudjuk eldönteni, az elkövetkezendőkben mire koncentráljunk, hol vár ránk fő feladatunk, akkor érdemes a jóslásba fogunk. Először a területet, a témakört kell megtalálni, a szám, illetve fogalom kiválasztásával. Hol kell kutatnunk, majd tevékenykednünk? 
 
 
Jó szórakozást!

Válaszd ki az alábbi fogalmak közül a legszimpatikusabbat! Azt is érdemes megnézned, van-e fóbiád valamitől, vagy idegenkedsz-e valamelyiktől. Ha igen, akkor azzal a jelképpel is komoly dolgod van!

Lehetőleg néhány perces nyugodt ráhangolódás után intuíciódnak megfelelően, az első elképzelésed szerint dönts!

 

Hajó
Életfeladatod most önmagad megismerése és megtalálása. A hajót - ne feledd! - hajthatja vitorla, vagyis a természet ereje, de lehet evezős gája, vagy olajjal működő romboló is. A saját vágyak és célok feltérképezése a cél. Aktív vagy, lobbanékony, s robogsz célod felé.

Ebben az időszakban viszont kissé magányos lehetsz.
 
Tehén
Jelenlegi életfeladatod a család és anyaság kérdésköre. Előtérbe kerülhet a gyermekvállalás kérdésköre, illetve arra is rámutathat, hogy azokkal ne anyáskodj, akik nem kérnek ebből.

A lelki bizonytalanságaid elsimítására is bíztat.
 
Felhő
Célod most a távlatok megtalálása és a nagy célok kitűzése. Sokszor gyakorlati célok, de ez nem mentes a vallási tanításoktól. Mélázz el, ki érleli be a búzát, és ki telíti meg a folyókat vízzel! Nagy sikerek időszaka.

Felszólít a felelősségvállalásra is.
 
Ház
Előtérbe kerül most az otthon, de inkább, mint a lelki nyugalom és béke kérdésköre. Az ember fogalmán töprengj, illetve azon, hogy a feszültségeidet, nagy energiáidat a béke érdekében jobb, ha nem másokon vezeted le. Törekedj a harmóniára.

A váratlan eseményekre való felkészülést, a hirtelen fordulatok, sorsfordulók iránti szeretetedet kéri.
 

Hivatásodban, szakmádban, karrieredben kell emelkedned és erősödnöd. Vizsgáld meg, azon a pályán mozogsz-e, amit neked szántak, s amelyben jól érzed magad. Most fektess több energiát a gyakorlati szakmai önmegvalósításba.

Aktív időszakot jelöl.
 
Lant
A művészetekre és szépségre, valamint a kreativitás kibontakoztatására szólít fel. Fontos, hogy a lant játéka ne csak magadnak szóljon, hanem környezetednek is. Így a szeretetre, párkapcsolatokra és szerelemre irányítja figyelmed, most a pároddal való összekapcsolódásod, vagy egy új kapcsolat lehet a feladat.

Ilyenkor néha nehéz a döntés, mert gyakran nincs jó választás!
 
Köd
Az elvont tartalmak és spirituális tapasztalások ideje, fontos hogy most belső lelki önmagad, isteni lényed ismerd meg. Zavaros időszak, ami alkalmatlan az anyagi célok elérésére, de végtelen sok bölcsességet adhat.

Az alacsony szinten rezgő emberek a végtelen nehézségeket, a magasabb lelki érettségi szinten élők a tanulás nehézségeinek szépségeit élhetik meg.
 

A görcsösség alól való felszabadulásra, de ezzel párhuzamosan a korrektségre, törvény betartására, és felelősség felvállalására szólít fel. Azt is jelzi, készülj fel egy nehéz időszakra, továbbá, hogy értékeld az elmúlást, a dolgok hiányát is, mint természetes kiválasztódás részeit életedben.

Az állandóságra, vagy a ragaszkodás kialakításra, vagy éppen ellenkezőjére, felbontására szólít fel.
 
Kígyó
A szabad, érzéki szerelemre, vágyakra és a szexualitásra hívja fel a figyelmet. Rámutat, hogy ne rejtsd véka alá vágyaid, illetve, hogy  bizonyos helyzetben viszont húzd meg a határokat. Az indulatok legyőzésére, a belső agresszió felszámolására is felkér.

Ez az időszak sokszor erős, szenvedélyes lelket megviselő.
 
Lepke
A nagy átalakulásokra, főként életed legfőbb átalakulására készít fel. Azt sugallja, transzformálódj, alakulj át, tépd le láncaid és módosulj igényeidnek megfelelően.

Jelzi ezáltal a személyednek megfelelő, belső lelki békét, közelebb érkező szabadságot is.

A jóslást tovább árnyalja, ha megkeresed saját szimbólumodat. Ebből kiderül felsőbb küldetésed, felettes éned üzenete. Kattints ide a folytatáshoz >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 19978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x