E-mailt küld az őrangyal? Na ne!
Címlap / Ezotéria / E-mailt küld az őrangyal? Na ne!

E-mailt küld az őrangyal? Na ne!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Ha elhiszed, hogy egy tec-mániás angyalka nyomatja neked az áldást elektronikus úton, akkor egy kicsit még ásd bele magad az ezospirituális irodalom bulvár szekciójába! Az angyalkás kultusz túlkpásait mindig jókora kacajjal fogadjuk. Újabb gyöngyszem terjed a weben.  

Változtatás nélkül közöljük először is az e-mail angyalának aranyos levélkéjét:

Subject: Magyarország Őrangyalának üzenete - 2008. jaunuár 23. 
 
Drága Szeretett Lények!
Az élő Isten szeretetével és áldásával köszöntelek Téged. Hádrániel, Magyarország Őrangyala vagyok. Tudom, sokatokban megszületett a kérdés, hol voltál, miért nem segítettél minket.  Erre válaszolni fogok, de most örömhírrel köszöntelek Téged.
A Föld Szívcsakrája aktívabb, mint valaha. Öngyógyító folyamatai aktivizálódtak, gyógyítja saját magát. A belső Nap újra aktív az áldásos és önfeláldozó munkátok által.
 
Mint ahogy tudjátok, testetek neuralgikus csomópontjai a csakrák. A Földnek is vannak neuralgikus csomópontjai, ahol több ley-vonal találkozik. Ezek a szeretett Gaia-tok, a Föld Anyátok csakrái.
 
Magyarország, a Kárpát medence, a Szív csakra és ennek epicentruma a Pilis, és most újra aktív. Mint ahogy azt médiális közlésekből tudjátok, hogy a médiumok lehozták Yehuna Gaia, jelentése megújuló Föld, azaz új Föld. Tiszta ötödik dimenziós szeretet energiából valósult meg.

S most a jó hír: E holografikus szeretet mátrix mostanra majdnem teljesen eggyé vált a Földdel, ezért hála és végtelen szeretetünk Nektek Magyaroknak, mert Ti vagytok a Föld Lelkének őrizői, gyógyítói, tanítói. Minden változás a szívből indul. Szeretet, szeretet szálljon Rátok. Nagy tanítótok, ki az élő Istent hordozta magában, Jézus Krisztus, kinek magyar gyökerei pártus vonalon tagadhatatlanok, azt tanította Nektek, Isten országa láthatatlan módon jön el és senki sem, ő sem, más sem tudja ennek az idejét. Ezért legyetek készen mindenkor, ugyanis e új Föld eljövetele nem rajtunk, Angyalokon, hanem Rajtatok Embereken múlt. Csak Ti nyithattátok meg ennek a megvalósulásának kapuit szellemi és lelki felemelkedésetek által.
 
Mivel a Föld lelkének őrizői, gyógyítói vagytok, inkarnáció által Föld Anyátok fájdalmát, melyet emberek okoztak, és ezért embereknek kell feloldani, ez a karma törvénye, önként vállaltátok. Önkéntes áldozatotok nagyon nagy erővel bír, s ez által drága szellemi Lények, nem csak a Föld lelkét gyógyítottátok meg, de saját karmátokat is feloldtátok.
 
Feloldottátok a Mu és Atlantiszi valamint a tibeti karmátokat, melyet csak hosszú inkarnáció által tudtatok volna feloldani.

A tibeti karma a következő:
A tibeti papság fogadalmat tett őseiteknek, hogy megőrzi és kellő időben megossza a világgal, a magyar néppel, Veletek a tudást, őseitek tudását. A jelenkor Dalai Lámája elérkezettnek látta az időt, reformokat akart. Sajnos voltak lámák, akik nem támogatták ezt. Ennek következtében karmát vontak magukra, s azokra, kik a múltban fogadalmat tettek. 

Mivel a tudatlanság rabságában tartották a Földet, rájuk is rabság vár. Kína megszállta Tibetet, így a Dalai Láma s követői a falakon túlra vihette a tudást és megoszthatta a Világgal, a Szélrózsa minden irányában. Kik itt vagytok tibeti mesterek, inkarnációitok által ezt segítettétek, és most válaszolok a kérdésre. Hádrániel, a szeretet angyala vagyok.
 
A szeretet sugarán szólok most hozzátok. Feladatom nem az egyén, hanem Magyarország és a magyarság segítése védelme. Inspiráltalak Titeket, gyógyítókat, tanítókat, hagyományőrzőket egyaránt. Mindig is itt voltam Veletek, azonban kollektív összekapcsolódás most jött létre és most van itt az ideje, hogy mediális úton szóljak hozzátok.
 
Nagy esemény készülődik, áldás, nagy erő száll Magyarországra, a Kárpát medencére.
 
Én Hádrániel, Magyarország patrónusával, az Ég Királynőjével és az angyalaival a hetedik sugár elohimjának erejét, áldását árasztom Rátok a tavaszi napéj egyenlőség napján napkeltétől napnyugtáig, hogy legyen időtök lehorgonyozni. Ez nagy energia átömlesztés lesz a Földnek rezgésszintje, rezgése megemelkedik. Fénytestetek megtisztul, egy magasabb fényfrekvencián fog rezegni. Nagyon erős lesz. Készülj rá, tarts tisztítókúrát testben, lélekben.
 
A rezgéskorrekciót angyali lények segítik. Az emberek is boldogabbak lesznek. Fogadd magadba, s add e áldást, erőt át másoknak is ingyen. Így növekedtek és így indul útjára e pici országból a változás.
 
Végtelen szeretettel, Isten áldásával búcsúzom.
 
Hádrániel

Hadraniel - az angyalok hierarchiájában "kisfőnök". Hivatása az, hogy felébressze a szeretet emlékezetét bennünk. Szenvedélyesen átélve a három Felemelő Magatartás (szeretet, hála, odaadás) legyőzhetetlen gyógyító erővé válik.

 

Nos, ha valaki úgy gondolja, akár hihet is ebben, ám azért javasoljuk, hogy tudatos szemmel olvassa el mindenki a fenti sorokat újból. Átgondolva, hogy mely angyal képes elektronikusan levelezni, s ha mégsem angyal, hanem valamely angyali közvetítő küldte volt ezt a levélkét, vajon miféle céllal adta ezt minden létező kezére? A szüveg tele van vicces, és totálisan érthetetlen műezoterikus (tehát ezósnak ható, de egyébként tökéletesen érthetetlen) szavakkal, melyet úgy magyarázhatunk, ahogy akarunk. A rezgéskorrekció, az energia átömlesztés, a magas fényfrekvencia, mind ilyen kifejezések. A Szív csakrának sincs epicentruma. Centruma, középpontja még talán. Érdekes, hogy a szeretet sugara most az Internet lett? Mi az a "mediális út"? Vajon ez a médium közvetítésével történő közlést akarja jelenteni?

Egyúttal persze nagyon szép dolog, hogy hazánkat szeretik a netangyalkák, és szépeket kívánnak nekünk. Ám az efféle "angyali üzenetekkel" -pláne ha tele vannak ezorizsával - érdemes óvatosnak lennünk.

Váraljai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4595 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x