Ketten egy testben - Az aura mindent elárul!
Címlap / Ezotéria / Ketten egy testben - Az aura mindent elárul!

Ketten egy testben - Az aura mindent elárul!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tudtad, hogy a gyermekvárás megváltoztatja aurádat? Mérések, gyakorlati tapasztalatok és szakirodalomból szerzett információk alapján adunk képet a kismamák aurájáról a várandóságot megelőző időszaktól, egészen a szülés utáni időszakig bezárólag.  

Általános megfigyelés, hogy a kismamák aurájában (energiamezejében) már a gyermek utáni vágyakozás időszakában megjelenik az ezüstöskék , kékesfehér, zöld vagy rózsaszín árnyalat. Jellemző, hogy a másállapotban jutott nő olyan ruhákba öltözik, amelyeken ezek a színek láthatók, ezzel is erősíti, felkészíti önmagát az anyaságra. Az anya és a gyermek aurája egy közös rendkívüli energiákkal feltöltött mező.

A képen egy 16. hétben lévő kiegyensúlyozott kismama aurája látható, tiszta, élénk kék, zöld színekkel

A csecsemő tisztasága, őszinte szeretete, ragaszkodása áthatja az anya gondolkodását is. A nők nagy része a várandósság ideje alatt spirituálisan nyitottabb, fogékonyabb, megerősödhet az intuíciós képessége.

Nagyon jó, ha az anya leendő gyermekével már a születés előtt kommunikál.

A névválasztásnál nagyon fontos, hogy a szülők hallgassanak intuíciójukra és a legmegfelelőbb nevet válasszák gyermeküknek.

HarmoNet tipp: Hogyan legyek anyává?>>> 

A kismama és a külvilág
A kismamának önmaga és gyermeke egészsége és megfelelő testi, lelki és szellemi fejlődésének érdekében meg kell tanulnia kizárni a külvilágot. Ebben a kilenc hónapban a legfontosabb, amit tehet, hogy megtanul befelé figyelni és a gyermek igényei szerint a lehető legegészségesebben élni. Az aurát gyengítő tényezők közül szerencsére már egyre több beépült a köztudatba és az emberek nagy része igyekszik elkerülni azokat ill. megszüntetni az azokat kiváltó okokat.

Ilyen az egészségtelen étrend, a mozgásszegény életmód, a friss levegő és a pihenés hiánya, a stressz, kábítószerek, dohányzás, alkohol fogyasztása és a helytelen pszichés aktivitás.

Nagyon sok olyan globális negatív tényező van, amin csak társadalmi összefogással lehetne változtatni, ilyenek pl.: környezetszennyezés hatásaként: ózonlyuk növekedése, növekvő ultraibolya sugárzás, szennyezett víz és talaj stb.

A kismamáknak javasolt elkerülni vagy legalább minimálisra csökkenteni az alábbi negatív tényezőkkel való kapcsolatát:

  • Mikrohullámú készülék használata
  • Mobiltelefon használata
  • Barnító készülék használata
  • TV nézés
  • Számítógép és egyéb gépek által keltett elekroszmog
  • Tartósítószerek, túlfinomított élelmiszerek, besugárzott, géntechnológiával manipulált élelmiszerek
  • Kozmetikumok, tisztítószerek, vegyszerek

A fentiek között lehetnek olyanok, amiket pl.: munkavégzésünk miatt nem tudunk elkerülni ill. változtatni rajta. Ilyen esetekben a negatív hatásokat ellensúlyozhatjuk pozitív tényezőkkel.

Néhány módszer, amivel erősíthetjük auránkat:

  • Pozitív gondolkodás
  • Testmozgás (séta, kismamatorna,jóga)
  • Egészséges táplálkozás (zöldségeknél, gyümölcsöknél fontos, hogy idénynek megfelelő)
  • Rendszeres kikapcsolódás, stresszoldás (pl.: Kineziológia módszerével)
  • Magas energiaszintű lakótér (pl.: Magyar Energetikai Térrendezés)
  • Napfény, friss levegő, természet
  • Tánc
  • Ima, meditáció
  • Zene
  • Füstölő, gyertya
  • Aromaterápia
  • Ásványok stb...

A leendő kismama aurafotója a fogantatás előtt kb. 1 hónappal készült.
A bal és jobb oldali zöld energiamezők mutatják, hogy a hölgy bensőjében mély változások zajlanak, amit a külvilág is észrevesz rajta. A tiszta, élénk zöld a változás iránti vágy, a bizakodás, a megújulás és a fejlődés energiáit mutatja. A zöld szín testesíti meg a legjobban az anyák által megtapasztalt feltétel nélküli szeretetet, amit gyermekeik iránt éreznek.

Ez a legtisztább emberi érzés, aminek mély átéléséhez bensőnknek tisztulnia kell.
Ez a folyamat már a fogantatás előtt elkezdődik, főként akkor, ha tudatosan tervezzük, várjuk gyermekünket és valóban ráhangolódunk, felkészülünk az anyaságra. A kismama aurájában mindkét vállánál elvékonyodott az auraréteg. Ez esetében olyan terheket mutat, amik elmondása szerint nem érintik őt közvetlenül és igyekszik magát függetleníteni. Aurájának legtisztább része a bal oldal, ami belső világát tükrözi. Látható, hogy lelkében már felkészült az anyaságra.

 

Várandósság előtt

31. hétben lévő kismama aurája

HarmoNet tipp: Emberi energiák és az aura>>>
    
A következő auramérés 8 hónappal később, a másállapot 31. hetében készült.
Itt is látható, hogy egy stabil, kiegyensúlyozott kismamával állunk szemben, akinek aurája ép tojás alakú. Az aura alapszíne sárgából, narancsszínűre váltott, ami a szakrális csakra aktívabb működésére utal. Az aura színei tisztábbak, élénkebbek, kivéve a teste közvetlen környezetében látszó auraréteget, ami stresszre utal.

A fotó államvizsga után két héttel készült, amit részben sikerült teljesítenie a kismamának. A fej fölötti sárga réteg mutatja, hogy Krisztinának sikerült magát túltennie ezen a kudarcon és optimista gondolatokkal tekint a jövő felé újra családjára és születendő gyermekére koncentrálva. Belső feszültségét okozhatja még az is, hogy úgy érzi, nem tudja kielégíteni 3 éves kislányának fokozott anya iránti igényeit.

Feltűnő különbség az előző auraképhez képest a tiszta kék szín megjelenése az aurában, ami belső bizonyosságot, önbizalmat valamint benső kapcsolatot mutat a Természetfelettivel. Ezt biztosan mindenki észrevette már, hogy nagyon kellemes a kismamák közelében lenni, ilyenkor érezzük azt a békét és hitet, amit az anya és a gyermek együttesen sugároznak felénk. 

A következő aurafotón erősen domináns a kismamáknál jellemző rózsaszín árnyalat.
A képen egy 19. hétben lévő ikreket váró kismama aurája látható.

Szintén második terhessége az anyukának. Csodálatos öröm érte Őt és családját, kiderült, hogy ikreket várnak. Amikor megtudták férjével, hogy egyszerre két gyermekük fog születni az öröm, a megdöbbenés és az izgalom érzései keveredtek bennük. Egy kis izgalom, félelem most is látható a kismama aurájában, aggódik, hogy tud majd háromgyerekes anyaként helyt állni. Ezt a piszkos narancs árnyalat mutatja.

A kép ultrahangos vizsgálat után készült, ahol megállapították, hogy két egészséges fiúgyermeket várnak. Ez a hír nagyon nagy boldogsággal tölti el a kismamát, mivel egy lánygyermek után ez csodálatos. Ezt az örömöt jeleníti meg az aura színe, ahol mindkét oldalon erősen látszik a boldogság és az öröm színe: a rózsaszín.
 19. hétben lévő ikreket váró kismama aurája

A következő kismama auraképe szülés után 9 nappal
készült.



Az anya aurája gyenge, látszik, hogy nagyon kimerült, fáradt. A csakrák feltöltöttségi állapotát mutató diagramm szerint a harmadikszem és a koronacsakrájának 10-10 százalékos az energiaszintje.


Ez a kialvatlanság jele, figyelmezteti a kismamát, hogy többet pihenjen. A gyermekágyi szakaszban 30-40-50 %-os energiaszintek elfogadhatóak, mivel az anyának 6 hét kell, ahhoz, hogy a szülés után szervezete teljesen regenerálódjon.

HarmoNet tipp: A hatodik érzék lenyomatai az aurán>>>

 

Gyökércs. Szexcsakra Erőcsakra Szívcs. Torokcs.

Harmadik
szem cs.

Koronacs.
 
 
Az anyukák aurájában felerősödik a zöld szín, ami arra utal, hogy természetesen fejezik ki érzelmeiket. Ha valóban átadják magukat az anyaságnak vonzódnak a természethez, növényekhez, állatokhoz. Közelebb kerülnek valódi legmélyebb énjükhöz és nem gondolkodnak az érzésekről, hanem megélik azokat. Ezért is tudnak a kismamák tiszta szívből nevetni és sírni. Természetes harmóniában élnek az elmével és a testtel. Nemcsak a külvilágból érkező ingerektől boldogok, hanem belső örömük leírhatatlan, szavakkal nem kifejezhető.

Ha elég felkészülten kerülünk áldott állapotba és tudatosan odafigyelünk magunkra és születendő gyermekünkre a világ legnagyobb csodáját élhetjük át. A szülés életünk egyik legcsodálatosabb élménye lehet, ha túllépünk félelmeinken és át merjük magunkat adni a fájdalomnak, amit életünk legboldogabb pillanata követ: gyermekünk születése. Az igazi mélyről jövő örömet csak így tudjuk megélni.

  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon





 
 
[ 16123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x