Latinos lányok, mediterrán pasik - Az aura színének titkai!...
Címlap / Ezotéria / Latinos lányok, mediterrán pasik - Az aura színének titkai! Te melyik típusba tartozol?

Latinos lányok, mediterrán pasik - Az aura színének titkai! Te melyik típusba tartozol?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A szivárvány színeiben pompázik auránk. Megismerhetjük személyiségünk főbb jellemzőit az aura-színeink segítségével? Az aura színéből nyerhető információk többet elárulnak, mint hinnénk! A vörös, a narancs, és a sárga színtípusok lélektana.  

Világunk a körülöttünk hullámzó színek tengere.
Ha a természet színtelen volna, szoronganánk, sőt depresszióba esnénk. Érzéseink és jó közérzetünk a bennünket körülvevő színességből is fakad. A színek megkülönböztetésére csak az ember és a kígyó képes, talán ezért is vált a kígyó a bölcsesség jelképévé. Színes álmokat is gyakran azok az emberek látnak, akik személyiség fejlődésük során már meglehetősen magas tudati szintre jutottak el.

A XVII. században Isaac Newton felfedezte, hogy a fehér fény különböző színekből áll. Ha a fény egy prizmára vetül, a szivárvány színeire bomlik fel. Valamennyi szín együtt képezi a színképet és spektrumszíneknek is nevezzük őket. Figyeljük meg a következő képen a szivárvány színeit, a hét fő csakra színeit láthatjuk. (vörös, narancs, sárga, zöld, kék, indigó, ibolya).

Sokakat foglalkoztató kérdés az, hogy igaz-e, hogy auránk színe állandóan változik?
Csak annyira, amennyire személyiségünk változik. Főbb karaktervonásaink meghatározzák személyiségünket, bár ezt biztosan mindenki tudja, hogy a gondolat teremtő erejével nem lehetetlen megváltoztatni tulajdonságainkat sem. Ehhez nagyon magas tudatossági szintet kell elérnünk. Sok embernél akkor is észrevehető óriási változás, ha pl.: egy nagy betegségen vagy katasztrófán esik át. Ilyenkor átértékelődik eddigi szemléletmódjuk és megváltozik értékrendjük, az élethez való hozzáállásuk.
 
A domináns szín
Mindenkinek vannak uralkodó színei, amelyek az árnyalati változásokat leszámítva, változatlanok maradnak az auratérben. Ez az a domináns szín, amely alapján a főbb személyiségjellemzőket megállapíthatjuk az egyénekről. Ezt a színt legbiztosabban akkor tudjuk megállapítani, ha az egyén kiegyensúlyozott állapotban van, mert akkor „éli meg leginkább önmagát.” Az aura egyes rétegei azonban egyetlen nap leforgása alatt akár többször is változhatnak. Ilyen pl. a fej fölötti réteg, amely pillanatnyi gondolatvilágunkat tükrözi.

HarmoNet tipp:
Ketten egy testben - Az aura mindent elárul>>>

Az auraelemzésnél nemcsak a színek milyensége ad fontos információt az egyén megismerésére, hanem a színek intenzitása, tisztasága, élénksége, továbbá a különféle színek egymással való kölcsönhatását ill. elhelyezkedését az aura egyes területein is figyelembe kell venni. Látható, hogy a szivárvány színei is összefolynak, nem határolhatóak el élesen egymástól. Az aura színeit sem részenként, hanem egységében kell figyelembe venni. 

A színek szimbolikája
A színek szimbolikus jelentéstartalommal bírnak, amelyeket az emberiség sok-sok évezred alatt megfigyeléseit és tapasztalatait összevetve egységesített. Az egyiptomi hagyományok szerint a három alapszín (a vörös, a sárga és a kék) a test – lélek – szellem hármasságát helyettesítik. Így testesítik meg a színek az emberek tulajdonságait, érzelmeit, viselkedését irányító energiákat.

Vörös, narancs és sárga alaptípus

A következőkben a vörös, a narancs és a sárga alaptípusú emberek auraképei következnek rövid magyarázattal.
Közös bennük, hogy energiáik nagy részét az anyagi világban való helytállás tölti ki. A biztonságérzetük megteremtésére, társas kapcsolataik rendezésére és önbizalmuk kiegyensúlyozására törekednek.

A vörös ember küldetése az élet megtapasztalása és élvezete itt és most.
Ezt olvashatjuk le a képen látható 50 éves férfi aurájából is. Ő egy olyan ember, aki abban hisz, amit megfoghat, megszagolhat, vagy láthat. Az erőcsakra aktívabb működése mutatja, hogy fontosak számára a testi örömök, hajlamos a túlzott alkoholfogyasztásra is.

Erős személyiség, aki nagy egóval rendelkezik, vágyik a sikerre és érvényesülésre. Mivel ezt nem sikerült megvalósítania eddigi életében sokszor tehetetlennek érzi magát. Ilyenkor jellemző viselkedésére a hirtelen harag, türelmetlenség, bosszúállás, gúnyolódás. A szívcsakra alulműködése utalhat zárkózottságra, empátiahiányra és a megbocsátásra való képtelenségre. Közönyt, érdektelenséget, a belső béke hiányát és az immunrendszer csökkent működését is mutathatja.

HarmoNet tipp: Az emberi energiák és az aura>>>

A narancs típus
A hölgy narancs aura alapszínnel rendelkezik, megjelennek aurájában még a sárga és kék színek. Melegséget sugároz, nyitott, társasági ember, akinek érzelmi élete kiegyensúlyozott. Az alkotókészségének megélése központi szerepet játszik életében, sminkesként dolgozik. Nagyon szereti munkáját, amely nemcsak kreativitásának kiélésére ad számára lehetőséget, hanem társas hajlamait is kielégíti.

A narancs piszkos árnyalata mutat mégis aggodalmat, ami arra vezethető vissza, hogy a hölgy anyagi megfontolásból egyszerre két munkahelyen dolgozik. Az erőcsakrájának alulműködése mutatja, hogy úgy érzi, nem becsülik meg eléggé őt munkahelyén. A fej fölötti sárga réteg azonban arra utal, hogy a hölgy optimistán tekint a jövőbe. Bízik abban, hogy az általa preferált mukakörben (sminkes) elegendő munkát tud majd vállalni a jövőben, és akkor majd igazán azt csinálhatja, amit szeret. A kék szín megjelenése aurájában mutatja, hogy a hölgy jó intuíciós készséggel rendelkezik, nagyon sokszor előre megálmodja, megérzi életének történéseit. 

A következő kép egy sárga típusú ember auráját mutatja.
A 22 éves lány alsó három csakrája aktív, ami azt mutatja, hogy fontosak számára a fizikai világ értékei. Sikerorientált típus, aki céltudatosan megy előre. Energikusság, elsöprő lendület, folyamatos nyughatatlan kíváncsiság jellemzi. Szabadságszerető jellem, hatalmas függetlenségvággyal. Kerüli a felelősségvállalást.

Mint a legtöbb sárga típusú ember, Ő is szereti élvezni az életet, fontos számára az öröm, az elismertség. A zavaros árnyalatok mutatják, hogy olykor túlságosan korlátozó egyéniség, akinek merev a szemléletmódja, sokszor aggodalmaskodik. Maximalista önmagával szemben. Nehezen emészti meg az élet dolgait, ezért is vannak gyomorproblémái. A piszkos piros árnyalatok mindkét oldalon belsőfeszültséget mutatnak, amit a külvilág is észrevesz rajta.

A konkrét esetek bemutatásán keresztül láthatjuk, hogy a színek valóban megmutatják főbb személyiségjellemzőinket és az életünket meghatározó energiákat. Önismeretünk fejlesztésével tisztába kerülünk saját tulajdonságainkkal.  Így képessé válhatunk pozitív tulajdonságaink erősítésére. Ahogy saját magunkat megtanuljuk elfogadni, tisztelni, úgy leszünk képesek másokat is feltétel nélkül elfogadni, szeretni.

HarmoNet tipp:
Aura-soma a szivárvány üzenete>>>

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x